Start zoom

Hud- & kropspleje

Activateur de Bronzage

SKU# 002022

Quick Overview

3-1: Den plejende bruningsaktivator forbereder huden på solen, fremskynder hudens bruning og stimulerer hudens egne beskyttelsesmekanismer.

Vær den først til at vurderer dette produkt

200ml

Delivery Time 3-4 hverdage

Eksperten rådgiver dig gerne i din La Biosthétique salon.

Optimal forberedt til ophold i solen

Activateur de Bronzage optages hurtigt af huden, efterlader en behagelig velplejet fornemmelse og udsender en sommerfrisk duft af blomster og træ. Samtidig stimuleres hudens pigmentdannelse, så huden brunes hurtigere, bedre og jævnere. Den nærmest smeltende emulsion hydratiserer og er velegnet til at forberede huden på ophold i solen. Fugtighedsstabilisatorer og indholdet af vitamin E opretholder hudens naturlige fugtighedsbalance, glatter huden og forebygger for tidlig hudældning.

3-1: Den plejende bruningsaktivator forbereder huden på solen, fremskynder hudens bruning og stimulerer hudens egne beskyttelsesmekanismer.

  • Dihydroxymethylchromonylpalmitat forbereder huden på bruningen og har en positiv indflydelse på cellernes regenerering.
  • Lipofil æblesyreester gør huden vandafvisende, reducerer fugtighedstabet, beskytter mod udtørring og gør huden mærkbart glattere.
  • Vegetabilske polysakkarider reducerer hudens porer, beroliger huden og giver den et frisk og sundt udseende.
  • Vitamin E acetat beskytter mod frie radikalers skadelige virkning og forebygger for tidlig hudældning.
  • Sorbitol regulerer hudens fugtighedsindhold.

Activateur de Bronzage påføres om morgenen i et tyndt lag på ansigt og krop efter rensning. Optimal forberedelse på ophold i solen fås ved at anvende Activateur de Bronzage nogle dage i forvejen. Emulsionen optages hurtigt af huden og efterlader en behagelig velplejet fornemmelse.

There are no ratings for this product

Add Your Review

Flere produkter fra Hud- & kropspleje kategorien

Share on

x