Start zoom

Hårpleje

Babybios

Vare nummer 120238

Quick Overview

Denne hårspray plejer og beskytter blidt hår og hovedbund, gør håret elastisk og nemt at rede igennem og understøtter dannelsen af krøller.

Vær den først til at bedømme dette produkt

250ml

Leveringstid 3-4 hverdage

151,00 kr
Pris pr. 1 l: 604,00 kr 25% moms er inkluderet, Ekskl. leveringsomkostninger

Leveringstid 3-4 hverdage

  • eller

Du får den bedste ekspertrådgivning i din La Biosthétique salon.

Fint barnehår har endnu ikke udviklet tilstrækkelig naturlig beskyttelse. Det er sart og har derfor brug for særlig blid pleje. Babybios danner en beskyttende film omkring det enkelte hår, men fedter ikke. Håret bliver helt nemt at rede igennem, det bliver mere elastisk, og krøllerne begynder at danse. Benyttes Babybios permanent, fremmes dannelsen af krøller – ikke kun hos børn. Babybios er også ideel som plejende fresh up-spray til voksne krøltoppe eller som plejende og spændstighedsgivende fønlotion. Derivater af fedtsyrer og æteriske olier udvundet af kamille og lavendel plejer hovedbunden og giver håret en naturlig og behagelig duft. Derfor er Babybios også velegnet til at friske håret op mellem to hårvaske. Babybios beskytter desuden forebyggende imod lus. Babybios er et all round-hårprodukt til mor og barn. Den bør findes på ethvert badeværelse.

Denne hårspray plejer og beskytter blidt hår og hovedbund, gør håret elastisk og nemt at rede igennem og understøtter dannelsen af krøller.

  • Derivater af fedtsyrer: plejer hovedbund og hår
  • Kamille: beroliger tør hovedbund
  • Lavendel: beskytter håret uden at fedte

Som plejelotion til føn- eller lufttørret hår: Alt efter hårmængde sprayes Babybios 8-15 gange jævnt i det vaskede, håndklædetørre hår. Man kan desuden supplere med et finish-produkt. Som fresh up sprayes Babybios i det tørre hår, som herefter formes som ønsket. Som plejelotion til børn: Babybios sprayes én eller flere gange ugentligt på hovedbund og hår. Benyttes efter hårvask og efter behov også imellem to hårvaske.

Der foreligger endnu ingen bedømmelser af dette produkt.

Bedøm dette produkt

Flere produkter fra kategorien Hårpleje

Del på

x