Start zoom

Make-Up

Bi-Phase-Remover

SKU# 020553

Quick Overview

Denne øjenmake-upfjerner renser blidt og skånende, fjerner vandfast øjenmake-up og plejer den sensible hud omkring øjnene.

Vær den først til at vurderer dette produkt

100ml

Delivery Time 3-4 hverdage

Eksperten rådgiver dig gerne i din La Biosthétique salon.

Vandfast mascara kan være svær at fjerne, men den skal væk. Bi-Phase-Remover fjerner øjenmake-up særdeles grundigt, men er yderst blid imod den sensible hud omkring øjnene. Med sin særlige og højteffektive 2-fasede formulering fjerner Bi-Phase-Remover ikke blot hårdnakkede rester af vandfast make-up, men plejer også huden og tilføjer store mængder fugtighed vha. sit hydrokompleks. Det milde rensekompleks, der er baseret på sukker og aminosyrer, understøtter den omhyggelige renseproces og beskytter huden imod at tørre ud. Formlen irriterer ikke øjnene, men make-uppen løsner sig på et øjeblik. Den sensible hud stråler og fremstår frisk og afslappet. Bi-Phase-Remover er dermatologisk testet og velegnet til sensible øjne og kontaktlinsebrugere. Tip: Hvis der sker et lille uheld når man tager make-up på, er der hjælp at hente med Bi-Phase-Remover.

Denne øjenmake-upfjerner renser blidt og skånende, fjerner vandfast øjenmake-up og plejer den sensible hud omkring øjnene.

• Canolaolie og vegetabilsk neutraolie: renser specielt grundigt

Flakonen rystes omhyggeligt før brug, så de 2 faser blandes. Dyb en vatrondel i Bi-Phase-Remover og påfør den blidt på huden omkring øjnene, så den vandfaste make-up opløses. Lad den efter behov indvirke nogle sekunder.

There are no ratings for this product

Add Your Review

Flere produkter fra Make-Up kategorien

Share on

x