Start zoom

Hårpleje

Conditioner Anti Frizz

Vare nummer 120120

Quick Overview

Conditioner Anti Frizz beroliger og plejer kruset hår med langvarig effekt, giver håret smidig elasticitet og formbarhed.

Vær den først til at bedømme dette produkt

150ml

Leveringstid 3-4 hverdage

189,00 kr
Pris pr. 100 ml: 126,00 kr 25% moms er inkluderet, Ekskl. leveringsomkostninger

Leveringstid 3-4 hverdage

  • eller

Du får den bedste ekspertrådgivning i din La Biosthétique salon.

Glat og skinnende hår er en drøm for alle. Fra naturens side er de fleste hår ikke glatte. Hvis håret også mangler fugtighed og er strukturskadet, vil det begynde at kruse. Luftfugtigheden er derfor gift for omhyggeligt stylet og glattet hår, for denne hårtype trækker fugtighed til sig om en magnet. Conditioner Anti Frizz genetablerer det genstridige hårs sunde fugtighedsbalance og styrker og udglatter skællagets lameller ved hjælp af et ultralet Hydro Control-kompleks. Conditioner Anti Frizz gør håret nemmere at rede igennem, men gør ikke håret fedtet og tungt. Håret bliver smidigt og nemt at sætte – både i stylet glat look eller stort og flot med krøller og fald. Stylingen holder hele dagen og hindrer håret i at flyve eller kruse – også ved skift mellem tørt indeklima og fugtigt udeklima. Med Anti Frizz Conditioner forvandles genstridigt hår hurtigt til velplejet, smukt og glansfyldt hår. Optimal synergi-virkning opnås med Shampoo, Balm og Serum Anti Frizz – hårpleje med 48 timers langtidsgaranti!

Conditioner Anti Frizz beroliger og plejer kruset hår med langvarig effekt, giver håret smidig elasticitet og formbarhed.

  • Ultralette lipider: stabiliserer hårets fugtighedsbalance i lang tid
  • Aqua Style-kompleks: beroliger uden at tynge

Det er optimalt først at vaske håret med Shampoo Anti Frizz. Efter hver anden eller tredje hårvask fordeles Conditioner Anti Frizz i det håndklædetørre hår. Lad det virke i 1-2 minutter og skyl det herefter grundigt ud. Tip: Brug Anti Frizz Styling Balm bagefter for at opnå en optimal langvarig effekt.

Der foreligger endnu ingen bedømmelser af dette produkt.

Bedøm dette produkt

Flere produkter fra kategorien Hårpleje

Del på

x