Start zoom

Hårpleje

Conditioning Spray Dry Hair

Quick Overview

Denne hurtige 2-fasede plejespray gør håret nemt at rede igennem og øger straks smidigheden i tørt og strukturskadet hår.

Vær den først til at bedømme dette produkt

61,00 kr
Pris pr. 100 ml: 122,00 kr 25% moms er inkluderet, Ekskl. leveringsomkostninger

Leveringstid 3-4 hverdage

  • eller

Du får den bedste ekspertrådgivning i din La Biosthétique salon.

Ingen eller forkert pleje, tør luft, for varm føn tørring, skadelige UV- stråler – resultatet heraf er strukturskadet hår. I stedet for at være glansfuldt, kraftigt, spændstigt og fuldt af liv virker håret ru og skrøbeligt, og det er svært at frisere. Det er på tide at hjælpe håret – hurtigt! Conditioning Spray gør straks strukturskadet hår smidigt, legende let at frisere og giver det med det samme en smuk glans. Sprayen øger hårets modstandskraft og glatter og styrker strukturskadede partier. Knækkede hår og spaltet spidser hører fortiden til. Hurtig at bruge, den skal ikke skylles ud og den har omgående virkning pga. højvirksomme proteiner og en revolutionerende lipid-cocktail. Hydrolipid-korttidseffekten giver håret op til 34% mere smidighed. Hydrolipid-langtidseffekten giver 24 timers smidighed. Hydrolipid-regenerationseffekten virker strukturopbyggende allerede efter 5 gange hårvask. Flyvsk og elektrisk hår er ikke længere noget problem. Man kan føle, at håret bliver mere elastisk. Håret kan igen nemt redes igennem og dufter dejligt af bergamotte, rabarber, fersken, liljekonval, rose eller jasmin. Duften er skabt af en international duftdesigner – eksklusivt for La Biosthétique Paris.

Denne hurtige 2-fasede plejespray gør håret nemt at rede igennem og øger straks smidigheden i tørt og strukturskadet hår.

• Mikro-proteiner af hvede: glatter, giver glans og en mere stabil struktur og forebygger at hårene knækkerEkstrakt af sort havre: indeholder vigtige aminosyrer, sporelementer og mineraler, som danner en fugtighedsbindende bekyttelsesfilm på hårets overflade og forbedrer hårets elasticitet mærkbartSoyalecithin: tilfører fedt, glatter det skadede skællag og gør håret lækkert og smidigtVegetabilske virkestoffer fra ørkenrose: regulerer hårets fugtighedsbalance

Rystes for brug. Sprayes jævnt i det håndklædetørre hår efter hårvask. Skal ikke skylles ud.

Der foreligger endnu ingen bedømmelser af dette produkt.

Bedøm dette produkt

Flere produkter fra kategorien Hårpleje

Del på

x