Start zoom

Hud- & kropspleje

Creme Solaire SPF 50+

SKU# 002144

Quick Overview

Yderst virksom beskyttelse mod solskoldning: Meget høj solbeskyttelse med innovativ formel. Optages hurtigt i huden og plejer samtidig følsom hud.

Vær den først til at vurderer dette produkt

50ml

Delivery Time 3-4 hverdage

Eksperten rådgiver dig gerne i din La Biosthétique salon.

Nyd solen med fuld beskyttelse

Til lys og mørk hud, til børn og voksne: Huden har brug for den helt rigtige solbeskyttelse. Creme Solaire SPF 50+ med innovativ formel indeholder en omfattende beskyttelse mod UV-skader. Cremen optages hurtigt i huden, neutraliserer iltradikaler, reducerer mængden af indtrængende UV-stråling og neutraliserer de frie radikaler, som er en af hovedårsagerne til DNA-skader. Indholdet af naturlig inulin tilfører fugtighed og opretholder hudens fugtighedsbalance. Samtidig øger indholdet af panthenol hudens evne til at lagre fugtighed, så huden bliver smidig og elastisk. Creme Solaire SPF 50+ er især velegnet til følsom hud, men også til beskyttelse og/eller forebygning i tilfælde af couperose og pigmentpletter.

Yderst virksom beskyttelse mod solskoldning: Meget høj solbeskyttelse med innovativ formel. Optages hurtigt i huden og plejer samtidig følsom hud.

  • Effektivt UV-A- og UV-B-lysbeskyttelsesfiltersystem yder optimal solbeskyttelse.
  • Intelligent celle- og DNA-beskyttelse bestående af et virkestofkompleks af solsikkefrø, naturlig antioxidant og rosmarinekstrakt, som yder intensiv pleje og stabiliserer hudens naturlige funktioner.
  • Vitamin E acetat beskytter mod de frie radikalers negative påvirkninger og forebygger for tidlig hudældning.
  • Panthenol øger hudens evne til at lagre fugtighed.
  • Panthenol og bisabolol har beroligende og betændelseshæmmende virkning.
  • Naturligt inulin tilfører fugtighed og opretholder hudens fugtighedsbalance.
  • Dihydroxymethylchromonylpalmitat forbereder huden på bruningen og påvirker cellernes regenerering positivt.

Solbeskyttelsen sprayes på huden i rigelig mængde før ophold i solen. Det er ikke nødvendig at massere produktet ind i huden. Solbeskyttelsen skal fornys, når man har været i vandet, også selv om produktet er vandfast. Påføres flere gange for at opretholde beskyttelsesvirkningen – især hvis man sveder, eller efter en dukkert. Undgå direkte middagssol. Beskyt spædbørn og små børn mod direkte sollys.

Obs: Solbeskyttelse med ekstra høj SPF-faktor yder ikke total beskyttelse mod UV-stråler. Undgå kontakt med øjne og tekstiler.

There are no ratings for this product

Add Your Review

Flere produkter fra Hud- & kropspleje kategorien

Share on

x