Start zoom

Hud- & kropspleje

Emulsion SPF 15

SKU# 002438

Quick Overview

Vandfast solmælk med SPF 15 til følsom hud. Reducerer mængden af UV-stråling, som når huden, og bekæmper frie radikaler.

Vær den først til at vurderer dette produkt

200ml

Delivery Time 3-4 hverdage

Eksperten rådgiver dig gerne i din La Biosthétique salon.

Til ansigt og krop

Plejer huden intensivt og stimulerer en smuk og jævn dybdebruning. Emulsion SPF 15 stimulerer hudens naturlige bruning og yder omfattende beskyttelse mod UV-skader. Den lette olie-/vand-emulsion optages straks og efterlader en behagelig fornemmelse i huden. Indholdet af panthenol øger hudens evne til at lagre fugtighed og har desuden beroligende virkning. Vitamin E acetat beskytter mod de frie radikalers skadelige virkning og forebygger for tidlig hudældning. Emulsion SPF 15 er velegnet til hud, der allerede er blevet brunet af solen.

Vandfast solmælk med SPF 15 til følsom hud. Reducerer mængden af UV-stråling, som når huden, og bekæmper frie radikaler.

  • Dihydroxymethylchromonylpalmitat forbereder huden på bruningen og påvirker cellernes regenerering positivt.
  • Intelligent celle- og DNA-beskyttelse bestående af et virkestofkompleks af solsikkefrø, naturlig antioxidant og rosmarinekstrakt, som yder intensiv pleje og stabiliserer hudens naturlige funktioner.
  • Panthenol øger hudens evne til at lagre fugtighed.
  • Vitamin E acetat beskytter mod de frie radikalers negative påvirkninger og forebygger for tidlig hudældning.
  • Effektivt UV-A- og UV-B-lysbeskyttelsesfiltersystem yder optimal solbeskyttelse.

Emulsion SPF 15 påføres i rigelig mængde en halv time før opholdet i solen. Solbeskyttelsen skal fornys, når man har været i vandet, også selv om produktet er vandfast. Påføres flere gange for at opretholde beskyttelsesvirkningen – især hvis man sveder, eller efter en dukkert. Undgå direkte middagssol. Beskyt spædbørn og små børn mod direkte sollys.

Obs: Solbeskyttelse med ekstra høj SPF-faktor yder ikke total beskyttelse mod UV-stråler. Undgå kontakt med øjne og tekstiler.

There are no ratings for this product

Add Your Review

Flere produkter fra Hud- & kropspleje kategorien

Share on

x