Start zoom

Hud- & kropspleje

Emulsion SPF 25

SKU# 002800

Quick Overview

Vandfast solmælk med SPF 25 til følsom hud. Reducerer mængden af UV-stråler, som når huden, og bekæmper frie radikaler.

Vær den først til at vurderer dette produkt

200ml

Delivery Time 3-4 hverdage

Eksperten rådgiver dig gerne i din La Biosthétique salon.

Til ansigt og krop

Stimulerer en smuk og jævn dybdebruning og tilfører huden intensiv pleje. Emulsion SPF 25 stimulerer hudens naturlige bruningsproces og yder omfattende beskyttelse mod UV-skader. Den lette olie-/vand-emulsion optages omgående af huden, virker straks efter påføringen og efterlader en behagelig fornemmelse i huden. Indholdet af panthenol beroliger huden og øger dens evne til at lagre fugtighed. Vitamin E acetat beskytter mod de skadelige påvirkninger fra frie radikaler og forebygger for tidlig hudældning. Emulsion SPF 25 er udviklet specielt til solfølsom og let irriterbar hud. Den er også velegnet til børn.

Vandfast solmælk med SPF 25 til følsom hud. Reducerer mængden af UV-stråler, som når huden, og bekæmper frie radikaler.

  • Dihydroxymethylchromonylpalmitat forbereder huden på bruningen og har en positiv indflydelse på cellernes regenerering.
  • Intelligent celle- og DNA-beskyttelse bestående af et virkestofkompleks af solsikkefrø, naturlig antioxidant og rosmarinekstrakt, som yder intensiv pleje og stabiliserer hudens naturlige funktioner.
  • Panthenol øger hudens evne til at lagre fugtighed.
  • Vitamin E acetat beskytter mod negative påvirkninger fra frie radikaler og forebygger for tidlig hudældning.
  • Effektivt UV-A- og UV-B-lysbeskyttelsesfiltersystem yder optimal solbeskyttelse.

Emulsion SPF 25 påføres i rigelig mængde en halv time før ophold i solen. Solbeskyttelsen skal fornys, når man har været i vandet, også selv om produktet er vandfast. Påføres flere gange for at opretholde beskyttelsesvirkningen – især hvis man sveder, eller efter en dukkert. Undgå direkte middagssol. Beskyt spædbørn og små børn mod direkte sollys.

OBS: Solbeskyttelse med ekstra høj SPF-faktor yder ikke total beskyttelse mod UV-stråler. Undgå kontakt med øjne og tekstiler.

There are no ratings for this product

Add Your Review

Flere produkter fra Hud- & kropspleje kategorien

Share on

x