Start zoom

Hårpleje

Intensive Spa Mask

SKU# 120734

Quick Overview

Denne hårmaske reparerer skadet langt hår, plejer det intensivt og giver håret dets glans, smidighed og livlighed tilbage.

Vær den først til at vurderer dette produkt

150ml

Delivery Time 3-4 hverdage

Eksperten rådgiver dig gerne i din La Biosthétique salon.

Forførende glans, fantastisk smidighed og livlighed. Forudsætningen herfor er en intensiv hårpleje. Ekstrakt af yacón-rod giver styrke og vitalitet og nærer tørt hår med vigtige mineraler og vitaminer – en effektiv anti aging-kur til langt hår. Inkanøddeolie har et højt indhold af omega 3+6 fedtsyrer, som reparerer strukturskader, styrker hårets skaft og giver hårrødderne øget livskraft. Hyaluronsyre binder så meget af hårets fugtighed, at smidigheden øges med utrolige 41%. Hårmasken gør ikke blot håret smidigt, det styrker og beskytter også håret indefra, gør det mere modstandsdygtigt og giver det en smuk glans. Den eksklusive duft indhyller håret i et aromatisk slør, der emmer af forførelse og sanselighed – hele dagen! Intensive Spa Mask – et tryllemiddel, når det gælder skinnende langt hår.

Denne hårmaske reparerer skadet langt hår, plejer det intensivt og giver håret dets glans, smidighed og livlighed tilbage.

  • Inkanøddeolie-/arganolie-kompleks: gør håret smidigt og fleksibelt
  • Inkanøddens Omega3+6 fedtsyrer: styrker og reparerer håret og beskytter det mod frie radikaler
  • Hyaluronsyre: binder hårets fugtighed, trænger dybt ind i håret og fylder hårets fugtighedsdepoter op
  • Ekstrakt af sydamerikansk yacón-rod: giver livskraft, glatter og befugter

Efter vask fordeles Intensive Spa Mask jævnt i det håndklædetørre hår. Lad det virke i 10-15 minutter og skyl håret grundigt.

There are no ratings for this product

Add Your Review

Flere produkter fra Hårpleje kategorien

Share on

x