Start zoom

Hårpleje

Le Conditionneur

Quick Overview

Fugtighedstilførende hurtig hårpleje: Spa Le Conditionneur, den sanseligt duftende skylning – skabt af duftdesigner Geza Schön eksklusivt til La Biosthétique.

Vær den først til at bedømme dette produkt

56,00 kr
Pris pr. 100 ml: 93,33 kr 25% moms er inkluderet, Ekskl. leveringsomkostninger

Leveringstid 3-4 hverdage

  • eller

Du får den bedste ekspertrådgivning i din La Biosthétique salon.

Le Conditionneur tilfører håret store mængder fugtighed, glatter overfladen og gør det hermed lettere at rede igennem. 100% vegetabilske præbiotika gør håret elastisk og øger samtidig indholdet af fugtighed. Lettere strukturskader udbedres med synlig virkning ved regelmæssig brug. Resultatet er et optimalt velplejet og skinnende hår. Den sanselige duft fuldender følelsen af velvære. Le Conditionneur indgår i Spa-serien, hvis forførende duft er skabt af den verdensberømte duftdesigner Geza Schön. Duften forener feminine og maskuline noter på en så harmonisk måde, at de på én gang forfrisker og beroliger alle sanser og medvirker til at skabe en ligevægtig og længevarende følelse af velvære. Duften har en frisk optakt med grøn limette fulgt af basilikum, citrongræs og rosa peber samt langvarige noter af vanilje og cedertræ.

Fugtighedstilførende hurtig hårpleje: Spa Le Conditionneur, den sanseligt duftende skylning – skabt af duftdesigner Geza Schön eksklusivt til La Biosthétique.

  • Kationiske plejestoffer
  • Natriumsalte fra mælkesyre og gluconsyre, der indgår som naturlige faktorer i hudens fugtighedsbalance
  • 100% vegetabilske præbiotika udvundet af inulin og gluco-oligosakkarider tilfører fugtighed og genopretter hovedbundens naturlige balance
  • Duftessenser med et friskt strejf af grøn limette fulgt af basilikum, citrongræs og rosa peber samt langvarige noter af vanilje og cedertræ

Le Conditionneur fordeles jævn i håret efter hårvask og masseres let ind i håret. Lad produktet virke i nogle minutter, inden det skylles omhyggeligt ud med vand. Tip: Ønsker du stålende og skinnende hår, opnår du det bedste resultat ved at kombinere Le Conditionneur med den plejende wellness-shampoo Le Shampooing.

Der foreligger endnu ingen bedømmelser af dette produkt.

Bedøm dette produkt

Flere produkter fra kategorien Hårpleje

Del på

x