Start zoom

Hud- & kropspleje

Spa Le Déodorant

Vare nummer 002371

Quick Overview

Anderledes forfriskende.

Vær den først til at bedømme dette produkt

75ml

Leveringstid 3-4 hverdage

163,00 kr
Pris pr. 100 ml: 217,33 kr 25% moms er inkluderet, Ekskl. leveringsomkostninger

Leveringstid 3-4 hverdage

  • eller

Du får den bedste ekspertrådgivning i din La Biosthétique salon.

Anderledes forfriskende.

En enestående duftoplevelse tilbyder denne sanselige Deodorant-Roll-on, der virkningsfuldt kontrollerer sved og lugte meget effektivt og giver sikkerhed i timevis. Ingredienserne sikrer en behagelig friskhed og tørre hurtigt. Et ingrediens på basis af mælk sikrer en pålidelig deodoranteffekt. Denne ekstraordinære duft kreation, der er kendetegnet ved en moderne symbiose af feminine og maskuline accenter, stimulerer sanserne og harmoniserer kropsfølelsen.  Fra plejeserien Spa, der dufter forfriskende af grønne limefrugter, og den karakteristiske noter af basilikum, citrongræs og rosenpeber, vanilje- og cedertræsnoter der er blevet udviklet af stjerneparfumer Geza Schön.

Anderledes forfriskende.

  • Virkestof på basis af mælk fører til en pålidelig Deodorant
  • Essenser med en sprudlende friskhed fra grønne limefrugter, som følges op af duften af basilikum, citrongræs og rosenpeber og en sanselig, langtidsholdbar akkord af vanilje og cedertræ giver en duft af ren afslapning

Påføres jævnt i armhulen. Efter brug lukkes produktet godt. Være opmærksom på: Undgå at bruge produktet på en irriteret hud.

Der foreligger endnu ingen bedømmelser af dette produkt.

Bedøm dette produkt

Flere produkter fra kategorien Hud- & kropspleje

Del på

x