Start zoom

Hud- & kropspleje

Le Deodorant Intensif Spa

Vare nummer 002954

Quick Overview

Friskhed og sikkerhed hele dagen igennem: deodorant med den harmoniserende duftkomposition fra wellness-kropsplejeserien Spa.

Vær den først til at bedømme dette produkt

75ml

Leveringstid 3-4 hverdage

162,00 kr
Pris pr. 100 ml: 216,00 kr 25% moms er inkluderet, Ekskl. leveringsomkostninger

Leveringstid 3-4 hverdage

  • eller

Du får den bedste ekspertrådgivning i din La Biosthétique salon.

Blid og pålidelig

Fra plejeserien Spa, der dufter betagende af grøn lime, karakterfulde nuancer af basilikum, lemongras og rosenpeber, vanilje og cedernuancer. Le Deodorant Intensif Spa giver langvarig friskhed og bekæmper ubehagelige lugte på intensiv vis. Den specielle formel er blid mod huden og kontrollerer kraftig svedafsondring hele dagen igennem, så man undgår den ubehagelige, fugtige svedfornemmelse. Svedsekretionen reduceres, dog uden at blive forhindret. Indeholder glycerin og sørger for en behagelig hudfølelse. Kaolin sørger for tørre armhuler og modvirker ubehagelige lugte. Egnet til alle hudtyper.

Friskhed og sikkerhed hele dagen igennem: deodorant med den harmoniserende duftkomposition fra wellness-kropsplejeserien Spa.

  • Aluminum klorohydrater kontrollerer sveddannelsen
  • Glycerin sørger for en behagelig hudfølelse
  • Kaolin absorberer fugtighed og ubehagelige lugte
  • Livfulde duftessenser med den sprudlende friskhed fra grønne limefrugter, som efterfølges af aromatiske nuancer af basilikum, lemongras og rosenpeber og – til slut – en sanselig, vedvarende harmoni af vanilje og varmt cedertræ dufter af ren afslapning

Påføres direkte på den rensede, tørre hud i armhulen efter badet. For at undgå irritation af huden bør deodoranten ikke bruges umiddelbart efter barbering.

Der foreligger endnu ingen bedømmelser af dette produkt.

Bedøm dette produkt

Flere produkter fra kategorien Hud- & kropspleje

Del på

x