Colour Protection Imagebillede

Simpelthen brilliant!

Elsker du din hårfarve? Colour Protection plejer og beskytter håret, så din smukke hårfarve bevares længst muligt.


Ting som man elsker, fortjener særlig opmærksomhed. Dette gælder også for en smuk hårfarve, som gerne skulle holde så længe som muligt og være fyldt med farvereflekser, som da man forlod frisørsalonen. Colour Protection indeholder 2 særdeles skånsomme og effektive virkekoncepter, som er særligt afstemt til pleje af farvet hår og omfattende langvarig farvebeskyttelse. Shine Restoring-produkterne indeholder et særligt farvebeskyttelseskompleks baseret på ekstrakter af strandkål og kameliaolie, som bevirker en markant højere farvestabilitet og langvarig glans. Structure Restoring-produkternes recepturer indeholder et effektivt molekylært beskyttelseskompleks, som reparerer og regenererer kemisk behandlet hår indefra, forsegler det udefra og hermed beskytter det mod hårbrud og tab af glans.

Colour Protection Imagebillede
Colour Protection Imagebillede

Shine Restoring-konceptet

I forbindelse med farvebehandlingen åbnes hårets skællag, så farvepigmenterne kan trænge ind i og aflejres i håret. Derfor er det påkrævet at sætte ind med målrettet pleje efter hårfarvningen, så skællaget atter lukkes og regenereres. Plejes farvet hår forkert eller slet ikke, forbliver skællaget åbent, hvorved håret er modtageligt og særligt udsat for alle de negative påvirkninger, som det dagligt udsættes for. Farvepigmenterne går hurtigere tabt, og håret tørrer ud. Det bliver sprødt, mister sin glans og knækker lettere. Shine Restoring-farvebeskyttelseskomplekset indeholder ekstrakt af strandkål, kameliaolie og vegan silke, som neutraliserer de frie radikalers skadelige virkninger. Hårets ydre skællag forbliver glat, og håret bevarer sin elasticitet. Hårets farve og glans bevares selv efter mange hårvaske. Undersøgelser af skyllevandet dokumenterer op til 73% højere farvestabilitet inden for en tidsramme på 6 uger. 

Colour Protection Imagebillede
Colour Protection Imagebillede

Structure Restoring-konceptet

Kemiske behandlinger som blondering, farvning eller permanent forårsager indgreb, som kan svække hårets struktur. Selv de mest skånsomme produkter kan beskadige svovlbroerne og destabilisere hårets keratin. Huller i keratinet gør håret porøst. Det mister glans og elasticitet, og der kan opstå spliss. I yderste konsekvens kan man opleve, at håret knækker. Med sit revolutionære, molekylære hårbeskyttelseskompleks beskytter og fornyer Structure Restoring-konceptet hårets svovlbroer før og under kemiske behandlinger. Der indlejres nyt keratin i hullerne i hårets struktur. Hårets struktur forbedres, og man undgår hårbrud.