PROTECTIVE LIPID CAPSULES

Plejer og beskytter huden med udsøgte lipider

Méthode Sensitive genskaber balancen i tør, ømfindtlig hud. Produktet plejer huden med udsøgte olier.

Lipidserum, som plejer og beskytter tør, ømfindtlig hud.

Lipider er fedtsyrer, som har essentiel betydning for hudens sundhed. Mangel på disse fedtsyrer bevirker, at hudens barrierelag bliver gennemtrængeligt. Herved mister huden fugtighed, tørrer ud og er ikke længere tilstrækkeligt beskyttet mod indtrængende irriterende stoffer. De udsøgte vegetabilske lipider, der minder om hudens egne, stabiliserer og beroliger tør, ømfindtlig hud og modvirker fugtighedstab. Protective Lipid Capsules styrker hudens barrierelag og beskytter med et særligt virkekompleks også mod elektrosmog. Huden bliver blød og elastisk.

Virkestofferne omfatter et vegetabilsk beskyttelses- og plejekompleks med havre- og hjulkroneolie, som er rigt på fytosteroler og essentielle fedtsyrer.

Havreolie: Det høje indhold af fedtsyrer og linolsyre beroliger huden og styrker barrierelaget

Hjulkroneolie: Omega 6-fedtsyrer og gamma-linolensyre beroliger, befugter og beskytter tør, ømfindtlig hud. Kompleks udvundet af strandkål, betakaroten, tocopheroler, solsikkeolie og rosmarinekstrakt: Beskytter huden mod elektrosmog fra bl.a. computer- og tv-skærme. Solsikke: Uskadeliggør frie radikaler. Kompleks udvundet af solbærfrøolie, ballonvin og rosmarinekstrakt: Indeholder store mængder omega 3- og omega 6-fedtsyrer, som beskytter og regenererer huden.

Beskyttende og velgørende pleje til tør hud.

Beskyttelsesbarrieren forhindrer penetrering af irriterende stoffer, holder fugt i huden og forhindrer den i at tørre ud. Lipidserumet i de beskyttende lipidkapsler indeholder værdifulde hudrelaterede fedtsyrer af vegetabilsk oprindelse, som intensivt plejer, stabiliserer og beroliger meget tør og følsom hud. Havregryn og borageolie styrker hudens naturlige barrierefunktion og beskytter den mod fugttab. Rå hud bliver glat og elastisk igen.


Et specielt beskyttende kompleks beskytter også mod elektrosmog. Dette udløses blandt andet af blåt lys fra skærme og kan forstyrre cellekommunikation. På grund af vores livsstil udsættes vores krop, især ansigtet, dagligt for høje niveauer af blåt lys. Det naturlige beskyttende kompleks beskytter huden mod elektrosmog som et Faraday-bur.


Den omfattende beskyttede og intenst plejede hud er takket være en blød, plejet, behagelig hudfølelse.