Exotic Pink

Eksotiske øjeblikke : En røgagtig lysegrøn kontur langs det nedre øjenlåg og eksotisk lysende flamingo–rosé på det øvre øjenlåg. Dette gør denne øjenmakeup til et blikfang døgnet rundt. Læber i Dragonfruit og en strålende teint afrunder i fællesskab dette look. Mysterious & exotic !  


Teint

Skab en silkeagtig hudfølelse og let til medium dækevne ved at påføre en smule Teint Naturel jævnt på kinder, pande og hage vha. La Biosthétique’s makeup–pensel nr. 3. Teint Naturel tones ud mod ørerne og halsen. Foundationen fikseres med lidt Silky Mineral Powder.


Øjne

Det øvre øjenlåg forberedes med Magnefix. Bagefter påføres den nye roséfarvede Magic Shadow Mono 44 Flamingo i rigelig mængde og fades blødt ud op over globelinjen. Herefter anvendes den nye Silky Eyes Fern på det nedre øjenlåg. Produktet påføres og fikseres let med La Biosthétique’s øjenskyggepensel nr. 5. Pencil for Eyes Khol Silk anvendes på den våde kant, let ned i de nedre øjenvipper og tones ud i den ydre øjenvinkel. Øjenmakeuppen afrundes med mascaraen Perfect Style på øvre og nedre øjenvipper.


Øjenbryn

Øjenbrynene bringes i en naturlig form med børsten til Automatic Pencils for Brows. Som finish får brynene lidt farve med den passende øjenbrynsstift.

Kinder

På kinderne anvendes en smule Sunsation Honey til at fremhæve lookets sommerlighed yderligere.


Læber

Den nye Cream Gloss Dragonfruit påføres jævnt med fingrene. Dette giver looket en diskret, glossy finish. Color Care Dusky Pink er et dækkende og plejende alternativ, som påføres læberne med en pensel.


Nägel

Brilliant Nail Pink Magenta har en kraftig pink farve og danner en stemningsfuld pendant til læbemakeuppen.

Get the make-up products:

Oplev makeup kollektionen ser ud: