Start zoom

Make-Up

Make-up Remover Towelettes

Vare nummer 020884

Quick Overview

De praktiske make-upfjerner servietter fjerner hurtigt og bidt alle former for make-up fra ansigt, øjne og læber og giver en fløjlsblød fornemmelse i huden.

Vær den først til at bedømme dette produkt

20Stk.

Leveringstid 3-4 hverdage

96,00 kr
Pris pr. 1 Stk.: 4,80 kr 25% moms er inkluderet, Ekskl. leveringsomkostninger

Leveringstid 3-4 hverdage

  • eller

Du får den bedste ekspertrådgivning i din La Biosthétique salon.

I flyet, i byen, på standen, til sport, efter festen - dér, hvor du lige er. Disse praktisk make-upfjerner servietter er en trofast ledsager overalt. Make-up Remover Towelettes fjerner nemt og hurtigt enhver form for make-up i ansigtet, på læberne eller omkring øjnene. Kamille-ekstrakt, vegetabilsk olie, vitamin E samt glycerin forenes til en særdeles blid og effektiv formulering, der renser huden, tilfører store mængder fugtighed og får huden til at fremstå velplejet, glat og smuk. Servietterne er praktiske at have med, hvis man rejser meget, og hvis man gerne vil have, at det går lidt stærkt. De er små, lette at håndtere og genlukkelige - og de må ikke mangle i håndtasken, kufferten, sportstasken eller bilens handskerum. Make-up Remover Towelettes er alkoholfri og dermatologisk testet. De frisker huden op og lader blikket stråle.

De praktiske make-upfjerner servietter fjerner hurtigt og bidt alle former for make-up fra ansigt, øjne og læber og giver en fløjlsblød fornemmelse i huden.

  • Glycerin, vitamin E, vegetabilsk olie og kamille-ekstrakt: renser og nærer huden og tilfører store mængder fugtighed

Lad Make-up Remover Towelettes glide blidt hen over ansigt, øjne og læber, så make-uppen fjernes.

Der foreligger endnu ingen bedømmelser af dette produkt.

Bedøm dette produkt

Flere produkter fra kategorien Make-Up

Del på

x