Start zoom

Hud- & kropspleje

Mousse Nettoyante

Vare nummer 002456

Quick Overview

Den celleaktive renseskum fjerner hudens smuds og talg og bevarer samtidig hudens naturlige balance. Velegnet til alle hudtyper.

Vær den først til at bedømme dette produkt

150ml

Leveringstid 3-4 hverdage

279,00 kr
Pris pr. 100 ml: 186,00 kr 25% moms er inkluderet, Ekskl. leveringsomkostninger

Leveringstid 3-4 hverdage

  • eller

Du får den bedste ekspertrådgivning i din La Biosthétique salon.

Skønhedsskum! Sund og smuk hud kommer ikke af sig selv. Det er noget, man selv må gøre en indsats for. Hudens aktive fugtighedsbalance betyder alt i denne forbindelse. Men den svækkes i takt med alderen. Huden spænder, og de første små rynker viser sig. Mousse Nettoyante er første skridt på vejen til en smukkere hud. Dens indhold af rent vegetabilske tensider udvundet af ris danner en let skum, der glider let hen over huden og renser den for smuds og talg. Selv tør, skællet og sensibel hud har glæde af denne hydroaktive renseskum. Mousse Nettoyante er et lille rensende mirakel - blid som rensemælk og effektiv som sæbe. Renseskummen tilfører huden store mængder fugtighed og gør den herligt frisk. Dens indhold af celleaktive virkestoffer, der består af æblesyre, æblepektin og Cell Boost Factor binder effektivt hudens fugtighed og styrker og stabiliserer hudens naturlige syrebarriere. Den særlige Cell Boost Factor blokerer for skadelige ydre påvirkninger og gør huden modstandsdygtig over for stress. La Biosthétiques enestående hydrations-koncept er baseret på cellebiologisk plan og har direkte indflydelse på: - hudens fugtighedsbinding og -lagring - kroppens egne fugtighedsskabende processer

Den celleaktive renseskum fjerner hudens smuds og talg og bevarer samtidig hudens naturlige balance. Velegnet til alle hudtyper.

  • Tensid udvundet af risprotein: renser blidt og grundigt, befugter
  • Ekstrakt af sukkerroer: gør renseskummen hudvenlig - også i tilfælde af sensibel hud
  • Celleaktivt hydro-virkestof af æblesyre, æblepektin og Cell Boost Factor: Æblemolekyler (pektin, aminosyrer, frugtsyrer og mineraler) øger hudens fugtbindende evne og lagrer fugtighed i huden. Æblepektin danner en fugtighedsfilm på hudens overflade. Æblesyre stabiliserer og styrker hudens naturlige syrekappe. Cell Boost Factor styrker overhuden, beskytter imod udefrakommende stressfaktorer og gør huden mere modstandsdygtig.

Anvendes morgen og aften. Lad Mousse Nettoyante skumme op i håndfladerne og påfør den ansigt, hals og dekolleté med cirklende bevægelser. Skummet skylles af med lunkent vand.

Der foreligger endnu ingen bedømmelser af dette produkt.

Bedøm dette produkt

Flere produkter fra kategorien Hud- & kropspleje

Del på

x