SONNENALP RESORT SPA GOLF

Afslapning i Allgäu i de tyske Alper!

Følelsen af at komme hjem – lad dig fortrylle af Sonnenalp Resorts charme og hjertelighed   
             

Man kan ikke få nok af det, og man har følelsen af, at det kunne være et maleri af én af guldalderens store kunstnere. Men den er helt ægte - denne fortryllende smukke naturoplevelse, som man befinder sig midt i, når man bliver budt velkommen i Ofterschwang i Allgäu i de tyske Alper. Det fantastiske bjergpanorama og de endeløst virkende skove og græsgange i alle schatteringer af grønt får dig til at glemme alt om hverdagens stress og jag, så snart du ånder dybt ind første gang. Og som det ikke var tilstrækkeligt, finder man her midt i Allgäus bjerge det 5-stjernede Sonnenalp Resort, som er La Biosthétique-partner, og som er et sted, hvor man gør alt for, at du kan slappe af.    


Kom inden for 

Det vidunderligt smukke Sonnenalp Resort hører til blandt de mest succesfulde familieejede luksushoteller i Europa. I 2019 kan hotellet fejre sit 100-års jubilæum. Bare det at se hotellets udvendige faciliteter er allerede en tur værd. Her finder man en skøn terrasse, hjørner, hvor man kan sidde i solen, en egen 45-hullers golfbane, tennisbaner, saunaer, swimmingpools, en stor have samt en kunstig, men særdeles romantisk bjergsø med åkander.
Hovedbygningen var engang en beskeden bondegård. I dag mødes traditionerne med luksus og det moderne på dette sted. En række restauranter, heriblandt "Silberdiestel", som har en Michelin-stjerne, tilbyder gæsterne store kulinariske valgmuligheder.

Nyd hvert sekund

Det er ikke vanskeligt at finde roen og lade sig forkæle på Sonnenalp Resort. Uden for findes en stor wellness-park, hvor hotellets eget fitness-team jævnligt inviterer til mind-body-træning eller yoga. Spa-området byder ud over fire saunaer også på velgørende ansigts- og kropsbehandlinger, fitness-kure og sågar medical wellness.  
Vand er det helt centrale element på Sonnenalp Resort. Det anvendes såvel kraftfuldt og aktiverende i kildehaven, i sportspoolen og i børnebadet som beroligende i f.eks. naturpoolen.

Afslapning helt ud i hårspidserne 


Husets egen frisørsalon tilbyder gæsterne behandling med La Biosthétique-produkter. Her kan du blive klippet eller få håret farvet. Salonen tilbyder også den passende hårpleje. Efter en hårfarvning virker f.eks. Lotion Ergines B lindrende på spændingsfølelser i tør hovedbund. Dry Hair Mask beskytter og plejer håret samt gør det elastisk, spændstigt og smidigt. Til den afsluttende styling kan man anvende Fixateur Mousse. Produktet passer til såvel glat som til krøllet hår og giver frisuren elastisk volumen og hold.   

Nyd den friske luft! 

Du bør helt sikkert unde dig selv en tur ud i den omgivende natur, når du slapper af på Sonnenalp Resort. Restauranten Weltcup-Hütte, som ligger i 1.300 m højde nær toppen af bjerget Ofterschwanger Horn, er et populært udflugtsmål. Og om vinteren er Sonnenalp Resort også et paradis.  I den kolde årstid bør man altid have et par forkælelsesprodukter med sig, så huden også kan få glæde af ferien. Sérum Hydratant fra La Biosthétique tilfører straks store mængder fugtighed. Og strabadserede hænder bliver hurtigt smidige igen med den celleaktive pleje, som findes i Traitement Mains


Velkommen, føl dig som hjemme 

Enkeltværelse, familieværelse eller luksussuite – når man bor på Sonnenalp Resort, mærker man den varme hjertelighed overalt. Lyse og bløde farver blandes med moderne elementer af træ og sten. Har du helt særlige forventinger, findes der også meget luksuriøse feriehuse – både tæt på hotellet og i den nærmeste omegn. Alt er indrettet på, at du skal føle dig så godt tilpas som overhovedet muligt. Det samme gør sig gældende i hotellets talrige barer og lounges, hvor du kan afslutte dagen med at slappe af over et glas af din yndlingsdrik.

Praktiske informationer

Sonnenalp Resort Spa Golf, Sonnenalp 1, D-87527 Ofterschwang
Værelsesreservation på telefon +49 8321 2720 eller på info@remove-this.sonnenalp.de
Ankomst: Ca. 160 km (ca. 2 timers kørsel) fra München.  


På sin mode- og livsstilsblog „You rock my life“ (www.yourockmylife.com) fortæller bloggeren Nina Wroddnig (@ninawro) om sit ophold på Sonnenalp Resort. Læs hendes blog her. 

Vi ønsker dig en dejlig og afslappende ferie på Sonnenalp Resort Ofterschwang i Allgäu. Forkæl dig selv med La Biosthétique's kvalitetskosmetik.