COLOR SYSTEM

Color & Gloss

Get the Gloss!

Naturlig, skinnende, plejende: Den skånsomme vej til intensiv farve og strålende glans med Color & Gloss - den innovative og demi-permanente toningsgel.

Color & Gloss er velegnet til alle, som elsker deres hårfarve, og som foretrækker at give den mere glans og udtryk på en skånsom måde. Din egen farve - bare endnu smukkere! Det er Color & Gloss. Det demi-permanente farvesystem foretager ingen voldsomme forandringer, men gør bare hårfarven smukkere. Og på en helt skånsom måde uden brug af ammoniak og monoethanolamin (MEA). Color & Gloss intensiverer alle hårfarver - naturlige såvel som farvede. Lysnet hår får en individuel nuancering, hvidt hår dækkes, og trætte længder og spidser friskes op.

Farve, glans eller begge dele?

Arginin er en naturligt forekommende aminosyre, som anvendes i Color & Gloss i stedet for ammoniak og MEA. Arginin forbereder håret blidt og lugtløst på behandlingen og bevirker, at farven og plejen optages bedst muligt. Valget af den individuelle Color & Gloss-nuance afgør, om salonbehandlingens fokus kommer til at ligge på en glansopfriskning, eller om der desuden ønskes en kraftigere pigmentering og glans. Stylisten hjælper og vejleder dig i valget af den hårfarve, som passer bedst til din type. Indvirkningstiden er 10-30 minutter, afh. af hvor intensiv farvevirkningen skal være. Color & Gloss er pH-neutral og således skånsom mod såvel håret som hovedbunden. Indholdet af naturlige olier som argan-, macadamianødde- og solsikkeolie beskytter hårets fibre og skaber den skinnende finish, som er kendetegnende for Color & Gloss.

Holdbar og let at pleje

Den oxidative virkning bevirker, at holdbarheden for en behandling med Color & Gloss ligger mellem en intensiv toning og en udvaskbar farvning. Da håret ikke lysnes, opstår der ingen farveforskel i bunden.

#RadiantHairGloss

Vis os dit nye Color & Gloss-look, som din La Biosthétique-farveekspert har skabt til dig, på hashtag #RadiantHairGloss. Vær med til at inspirere andre med dit nye farvelook. Get the Gloss!

Se mere på hashtagget

Color & Gloss i din salon

La Biosthétique's farveeksperter rådgiver dig individuelt om, hvordan du bedst kan udnytte Color & Gloss til dit farvelook. Vil du gerne vide, hvor du finder La Biosthetique's farveeksperter i dit område? Find dem i vores salonsøger.

Til salonsøgning

Farvebeskyttelse

Anvend Protection Couleur til hårplejen derhjemme. Der er tale om en særlig pleje til farvet hår, som tilfører fugtighed og bevirker, at Color & Gloss-behandlingens smukke farveglans bevares længst muligt. Hårfarven kan friskes op med Glam Color Advanced mellem salonbehandlingerne.

1. Shampoo Vital Protection Couleur

SKU# 120328

Quick Overview

Protection Coleur shampoo med farvebeskyttelseskompleks renser belastet farvet hår blidt og skånsomt, beskytter det imod tab af farve og fugtighed, gør det smidigt og giver det en smuk og levende glans.

250ml

Delivery Time 3-4 hverdage

Eksperten rådgiver dig gerne i din La Biosthétique salon.

Share on

x