La Biosthetique Color Trend

Color Grading

Fascinerende farvespil. Udtryksfulde looks. Simply beautiful, smooth and chic


Du har sikkert også bemærket de særlige farvestemninger, som gør mange hollywoodfilm og kultserier så fulde af atmosfære. Nogle lader til at være oplyst af en farvetone som varmt sollys, andre af gråblå kølighed. Effekten skyldes ikke blot et simpelt farvefilter, men en raffineret teknik ved navn Color Grading. I stedet for at indhylle hele sceneriet i én farve, leger Color Grading med kontraster, dybder og lys, indtil der opstår en helt enestående atmosfære, som er både fascinerende og fængslende.

Fængslende farvespil

Fascinerende og spændende. Sådan er Color Grading - de nye farvelooks, som skabes i håret vha. en teknik, som er inspireret af den digitale farvebehandling. Den skaber strålende lys og utrolige dimensioner - præcis, som om man selv stod i filmsettets projektørlys. Hemmeligheden består i tre eller flere farvenuancer, som flyder harmonisk og trinløst ud i hinanden. Den mørkeste tone er i bunden, hvor den giver tæthed og et naturligt look. Den smelter sammen med stadig lysere nuancer, som giver mellemlængderne og spidserne stadig mere farveintensitet og lysevne.

Your striking and flawless color transition

Kunstfærdig påføring


For at opnå dette trinløse farveresultat maler frisøren farverne på håret i store flader, som glider ind i hinanden. Denne blide, kunstneriske påføring skaber bløde og naturlige farvespil med enestående lysevne og lysende glans. Sammen med din farvespecialist fra La Biosthétique bestemmer du selv, hvor kraftig effekten skal være! Hele bredden af farvesystemet Tint & Tone Advanced står til din rådighed - lige fra bruntoner til røde nuancer, blonde schatteringer og pastelfarver.

Skræddersyet farvelook

Under hensyntagen til hårlængde, det ønskede farveresultat og din farvetype udvælges dine personlige farvenuancer og påføres håret i forskellige lysheder og farveretninger. Du bliver henrykt over den personligt tilpassede farveeffekt! Tal med din La Biosthétique-farveekspert om Color Grading og vis en hel palet af dine personlige farvefacetter frem. Et farvelook, der fascinerer.

Andrea Bennett,International Creative Color Director:

"Color Grading er et must have til alle farveelskere. Color Grading er inspireret af den digitale farvebehandling og sætter helt nye standarder, når det gælder udtryksfulde farvelooks - lige fra naturligt til farvestrålende eller fra klassisk til editorial. Resultatet overbeviser med sit trinløse og fascinerende, lysende farvespil efter kundens ønsker i brune, røde eller blonde nuancer eller i pasteltoner. Color Grading tilbydes eksklusivt af farveeksperterne i din La Biosthétique-salon."

Think Colorful - Color Grading er et must-have til alle farveelskere.


Væk opmærksomhed med dit skinnende og raffineret trinløse Color Grading-look. Aftal tid allerede i dag - La Biosthétique's farveeksperter rådgiver dig gerne!

Plej dit Color Grading-look med Protection Couleur:

1. Shampoo Volume Protection Couleur

SKU# 120494

Quick Overview

Protection Couleur shampoo med farvebeskyttelseskompleks renser fint og solfølsomt hår blidt og skånsomt, beskytter det imod tab af farve og fugtighed, tilfører energi og giver håret volumen.

Product is back in stock soon.

Enabled product alert

Eksperten rådgiver dig gerne i din La Biosthétique salon.

Share on

x