Sommerlooks

Colorful

Leg med farver og kontraster: De smukkeste sommerlooks.


De kraftige farver er over os. Lige fra tomatrød til knaldgul, skrigende lilla og saftig grøn. Disse farver blandes med pudrede pasteltoner som støvet gul, lavendel og rosa. 1980'ernes spraglethed, pufærmer, blonder og flæser spreder godt humør sammen med skinnende ensfarvede stoffer i tæt eller gennemsigtig vævning. Makeuppen orienterer sig efter kontrasten mellem opsigtsvækkende og diskret, mellem defineret og drømmende og tilbyder et afvekslende spil mellem modige farver og røgagtige nuancer. Kraftigt markeret eyeliner, betonede øjne, porcelænsteint og spejlblanke røde læber udtrykker styrke og selvtillid. Håret præsenteres sexy og cool som beach waves eller glamourøst og mystisk i form af et delvist wet look med betoning af bunden.

Rosa

Samspillet mellem orange nuancer på kinder og øjenlåg og rosarøde læber virker delikat som en sommersorbet. Sensual Lipstick (nuance: Coral Red) og Cream Gloss (nuance: Hibiscus) får læberne til at fremstå ekstra fyldige og giver dem et forførende lys. Thickening Cream giver håret volumen og naturlig bevægelighed. Langt, åbent hår får på denne måde et helt naturligt look, som om man kommer lige fra frisøren.

 

 

 

Deep Purple

Det røgagtigt violette øjenmakeup får modefarver som pastelrosa og beige til at virke meget ophidsende. Magic Shadow-øjenskyggeduoen (nuance: Orchid & Blackberry) får den helt rigtige virkning og lader øjnene virke større i samspil med Perfect Volume Mascara (nuance: Burgundy Plum). Brilliant Nail (nuance: Chocolate) giver neglene et næsten syndigt touch. Definerede krøller med masser af spændstighed får man med Curl Defining Cream. Den elegante frisure danner et raffineret stilbrud til den sanselige makeup.

 

 

Color Party

Man kan sagtens anvende den røgagtigt violette øjenmakeup om aftenen. Så man kan nøjes med at skifte tøj og frisure. I stedet for vilde krøller står den nu på elegant og storslået volumen. Brug Volume Booster i det fugtige hår og føn det med en stor keramisk rundbørste. Hertil passer et enkelt, men feminint outfit i kongeblåt. Hertil storslåede ørenringe til at skabe glamour-effekten. Ekstra tip: Skab endnu mere udtryk ved at børste øjenbrynene omhyggeligt og trække dem op med Automatic Pencil for Brows.

Komplementær

Om det gælder wet look i strandbaren, diskret betonede øjne og læber eller perfekt samlede krøller og intensive smokey eyes, når man skal på date om aftenen - så er det Texturizer, der skaber bevægelse i håret samt giver det struktur og volumen. De feminine smokey eyes giver den bedste kontrast til dit outfit, som har en intensiv farve - f.eks. grøn som vist her. Som alternativ kan man også vælge en køligere variant med Eyeshadow Pen (nuance: Icy Blue). Den cremede tekstur gør det let at anvende produktet på øjenlåget.

Virkningsfuldt

Therm-O-Flat gør håret helt glat og skinnende - selv i tropiske temperaturer. Til det diskrete hår passer klare, grafiske fremhævninger. Øjnene betones med en sort kajalstreg med Pencil for Eyes (nuance: Khol Silk). Summer Pink elle Chocolate er flotte farver til neglene. Neglelakken Brilliant Nail har stor farveintensitet og holder meget længe, når det kombineres med finish-lakken Brilliant Nail Top Coat.

Her er makeup- og style-favoritterne, når det gælder kontrastrige sommerlooks:

1. Sensual Lipstick Creamy C145 Coral Red

SKU# 019113

Quick Overview

Denne creme-læbestift plejer læberne med udsøgte olier.

4g

Delivery Time 3-4 hverdage

Eksperten rådgiver dig gerne i din La Biosthétique salon.

Share on

x