Håndcreme

Håndcreme Den perfekte håndpleje

Man er altid meget opmærksom på, at ansigtet og kroppen får al den pleje, som de har brug for. Hænderne bliver derimod tit overset. Men netop hænderne fortjener individuel og virksom pleje.


Møder vi et andet menneske, ser vi først vedkommende i øjnene. Men som regel går der ikke ret lang tid, før vi bliver opmærksomme på en anden kropsdel – nemlig hænderne. De er som en slags visitkort og er den del af kroppen, som næst efter ansigtet oftest udsættes for andres blikke. Samtidig er de meget udsatte. De trodser vind og vejr, holder om ting, gestikulerer og bliver desuden vasket hyppigt. Det trækker fugtigheden ud af huden, så hænderne udtørrer. Derfor skal man særligt om vinteren være specielt opmærksom på hænderne, så de er godt beskyttet mod radiatorernes varme, tørre luft og de kolde temperaturer udenfor.


Det vigtigste er at vælge den rigtige creme.  

Citromycine

Til tørre hænder

Traitement Mains

Til belastede hænder

Creme Protectrice

Til meget belastede hænder

Citromycine
Til tørre hænder

Cremen indgår i Spa-plejeserien, der er kendetegnet ved sin forførende duft, som er udviklet af stjerneparfumør Geza Schön. Spa Citromycine tilfører huden en række vigtige virkestoffer. Særligt udsøgte virkestoffer udvundet af yoghurt opretholder hudens naturlige beskyttelsesfunktion, og righoldige olier stabiliserer selv tør huds barrierefunktion.  

Resultatet er smidig og blød hud uden spændingsfølelser.  

Traitement Mains
Til belastede hænder

Få glattere og mere ungdommelige hænder med Traitement Mains. Den regenererende håndpleje er afstemt efter de krav, som huden på belastede hænder stiller. Solbærfrøolie, ballonvin og solsikkeolie giver hænderne den bedst tænkelige beskyttelse og pleje. Ændringer i hudens pigment – herunder alderspletter – forebygges vha. naturlige indholdsstoffer som f.eks. brøndkarse kombineret med zink og vitamin B3. En befugter udvundet af havorganismer beskytter mod fugtighedstab, og et ekstrakt af papaja glatter huden mærkbart.   

 

Resultatet er regenereret og velplejet hud med regelmæssig pigmentering.  

Creme Protectrice
Til meget belastede hænder

Crème Protectrice fedter ikke, trækker meget hurtigt ind i huden og giver en dejligt velplejet følelse i huden. Cremen tilfører fugtighed og beskytter meget tør, sprukken og ru hud. Cremen indeholder fosfolipider, som har to modsatrettede virkninger: Er der meget fugtighed i huden, virker lipidernes hydrofile del udad, men ved lav luftfugtighed forbliver den lipofile del i hudens overflade, hvor den styrker barrierelaget. På denne måde er huden altid velforsynet med fugtighed.

 

Resultatet er total afslapning for hud og negle.

 

Yderligere en håndfuld tips til, hvordan man får smukke hænder:

 

1.     Vask altid kun hænder med lunkent vand! Varmt vand udtørrer huden ekstremt. Dup hænderne tørre, gnid dem ikke.

2.     Massér hænderne! Det er ikke blot afslappende, men øger også blodgennemstrømningen og modvirker hermed for tidlig hudældning.

3.     Peel hænderne! Håndpeeling f.eks. med Manicare fjerner blidt de døde hudskæl og tryller lynhurtigt et par bløde hænder frem.

4.     Brug håndcreme! Huden på hænderne er opbygget anderledes end huden på resten af kroppen. Anvend derfor ikke kropslotion m.v. på hænderne.  

5.     Brug håndcreme regelmæssigt! Især efter håndvask bør man give hænderne en ekstra omgang fugtighedscreme. Påfør ind imellem cremen i et tykt lag inden sengetid, tag bomuldshandsker på og lad cremen virke natten over.