GLAMOUR LOOKS

Glam Rock

Fest-looks med rock'n'roll

Bob Power

Engleagtig

Rosétoner giver indtrykket af blid uskyldighed: True Color Lipstick Baroque Rose giver læberne farve, Brilliant Nail (farve: Lily) afrunder looket og gør det moderne. Det engleagtige blik fås ved at duppe øjenlågene med rigelige mængder Glamour Kit Gold.

Soft Bob

Volumising Lotion sprayes i det fugtige hår, hvorefter det fønes tørt vha. en medium rundbørste som f.eks. Ceramic & Ion 45mm. Anvend krøllejernet til at sno brede hårpartier på begge sider af midterskilningen ovenfra og ned og børst dem let ud hen over hovedet.

Taske som smykke

Der findes håndtasker, som overflødiggør enhver form for smykker. Denne flotte sag fra Valentino forener metallic-læder, guld og quilting. Kombineret hermed vil smykkerne simpelthen være for meget. De afleder bare opmærksomheden fra det væsentlige - nemlig fra dig selv!

Hot Glamour

Fin, syrenfarvet silke og helt enkle toppe med stropper og dyb rygudskæring. Det er ikke svært at fremstå sexy! En glimtende tanktop (her fra Indress, set på farfetch.com) tryller ethvert outfit om til et spektakulært party-look.

Nude Glam

Hvor glamourøse de diskrete farvetoner kan være, demonstrerer dette lysende øjenlook. Her skal man først påføre Silky Eyes (farve: Soft Gold) på det øvre øjenlåg. Herefter trækkes med Pencil for Eyes (farve: Mocha Silk) en streg fra øjenlågets midte. Kom kun mascara på de øvre øjenvipper - og så er looket færdigt!

Attitude

Det halvlange, etageklippede hår fønes glat tilbage med Pilviplax S og hårbørste (Denman D84 Small). Herefter styles håret med fingrene og Style Pomade. Siderne friseres bagud med noget Spray Artistique på en børste. Fiksér frisuren med et pust Formule Laque.

Cinderella

Sko er kunstværker, som man kan tage på! Skønt det måske nok gælder mere for nogle modeller end for andre. Disse sølvfarvede, iriserende pumps med prinsesse-appeal fra Amina Muaddi (set på net-a-porter.com) hører helt sikkert til blandt de førstnævnte.

Neutralt

Neutralt er ikke ensbetydende med usynligt. Overhovedet ikke! Sølv og guld gør Nude til den ultimative aftenfarve, som overbeviser på en måde, at den helt overgår langt mere strålende farver. Top fra Belmain, set på net-a-porter.com. Taske fra prada.com.

Rock Chic

Young lady like

Linjer

Øjenbryn og øjenlågsstreg i perfekt harmoni. Anvend Easy Liner in Black til at trække en øjenlågsstreg, som stiger opad og udad mod den yderste øjenvinkel. Definér øjenbrynene omhyggeligt med Automatic Pencil for Brows. Læber og negle holdes neutrale. Tender Blush (farve: Mystic Red) giver lidt farve.

Afslappet undone

Håret tørres med Fixateur Mousse og rulles om medium hårcurlere. Varm håret omhyggeligt igennem vha. en hårtørrer med diffusor. Lad håret køle af, fjern curlerne og styl krøllerne med fingrene samt noget Constructor Paste. Børst håret ved tindingerne nedad.

Androgyn

Dette mondæne look med den ekstravagante øjenlågsstreg minder om 1960'ernes Mod Style. Hertil passer en påklædning med let maskulin appeal. High heel wedges fra COS (cosstores.com) skaber en perfekt balance mellem feminin elegance og androgynitet.

Minimal

Hvem siger egentlig, at man altid skal nøjes med den lille sorte, når man skal til fest? Lad de andre om at være konventionelle og overbevis selv med et raffineret reduceret look, som retter blikket mod din personlighed (strikket top, hos cosstores.com).

Micro-bags

Det iøjnefaldende krøllede look kræver, at tøj og makeup holdes diskrete. En fejlfri, mat teint er vigtig til dette look. Kinderne markeres diskret med Sunsation (farve: Honey), og læberne skinner forførende og naturlige med Cream Gloss (farve: Nougat).

Krøltop

En stor krøltop som blikfang: Spray Curl Activator i det fugtige hår og tør derefter de naturlige krøller med føn, diffusor og med fingrene. Saml krøllerne med Curl Defining Cream, bøj dig forover og påfør Spray Artistique, som samtidig krammes ind i håret.

Guldkrøller

Smykker eller ej? Det er et spørgsmål om type og personlig smag. Her virker det både smukt og stilfuldt, at ørenringenes form og struktur ser ud som en fortsættelse af den krøllede frisure.

Weniger ist mehr

Mens det for krølle-lookets vedkommende gælder om at være så markant som muligt, forholder det sig omvendt for tøjets vedkommende. En enkel strikket top (fra Missoni, set hos net-a-porter.com) klæder alle kvinder og fjerner ikke opmærksomheden fra krøllerne. 

Curled-up

Til Glam Rock-looket har du brug for følgende:

1. True Color Lipstick Baroque Rose

Vare nummer 019835

Quick Overview

Den farveintensive slimline-læbestift er langtidsholdbar. Farven holder og holder og holder…

2.1g

Leveringstid 3-4 hverdage

193,00 kr
Pris pr. 1 g: 91,90 kr 25% moms er inkluderet, Ekskl. leveringsomkostninger

Leveringstid 3-4 hverdage

  • eller

Du får den bedste ekspertrådgivning i din La Biosthétique salon.

Del på

x