Smuk, gyldent lysende hud, diskret glans til øjnene og kontur til kinderne - elegant, subtilt og sommerligt.

Teint

Ansigtet forberedes med Botanique Balancing Cream, så huden er tilstrækkeligt forsynet med fugtighed og udstråler friskhed. Den gyldne creme fra Glamour Kit Gold påføres blidt og regelmæssigt. Herved får huden straks den gyldne farve. Påføringen er enkel og let, når huden forinden er blevet behandlet med Botanique Balancing Cream. Earth Glow Gel i en passende nuance (nuance: Beige) udligner hudens ujævnheder og giver huden en glat og fint modelleret fremtoning. Produktet påføres jævnt på hele ansigtet og tones ud fra hagen og ned over halsen. Ønskes ekstra farvedækning, kan man blande Earth Glow Gel med noget Teint Naturel passende til hudens farvetone og påføre ansigtet denne blanding, eller man kan anvende Teint Correcteur til at udligne små uregelmæssigheder med.

Øjne

Til det øvre øjenlåg anvendes Magnefix som basis. Dup produktet let ind i huden med fingrene. Magnefix bevirker, at den efterfølgende tekstur hæfter sig bedre til huden. Herefter påføres Magic Shadow (nuance: Crystal Gold) med en blød pensel eller påføringssvamp på det øverste øjenlåg. Påføres helt op til øjenbrynene og ud til den yderste øjenvinkel. Træk en linje langs øvre og nedre øjenvipper med Eyeshadow Pen (nuance: Smokey Topaz). Bearbejd linjerne let med en pensel eller med fingrene. Påfør mascaraen Perfect Volume (nuance: Dark Plum) intensivt på øvre og nedre øjenvipper. Det giver en flot kontrast mellem den gyldne farve og den mørke blommefarve. Desuden får det øjnene til at virke større. Øjenbrynene udfyldes ved behov med Automatic Pencil for Brows og børstes kraftigt opad, inden de fikseres med Care & Fix Lash Conditioner.

Kinder

Earth Glow Gel er også velegnet som diskret contouring. Anvend nuancen Ambré og påfør produktet på kindbenene med en blød, bred pensel. Farveresterne i penslen anvendes til diskrete fremhævninger på tindingerne og hagen. Sørg for omhyggelig udtoning. Giv ansigtet ekstra kontur med Sunsation (nuance: Terra), som påføres med en medium pensel lige under kindbenene. Foretag udtoning til alle sider.

Læber

En smuk kontrast til den varme hudtone opnås med en køligere læbefarve. Her har man valgt Lip Color (nuance: Raspberry Pink). Det er tilstrækkeligt at duppe farven på for at trylle friskheden frem i ansigtet.

Negle

Det elegante look afrundes med Brilliant Nail (nuance: Dusty Peach) på neglene.

Tip fra Steffen Zoll, International Make-up Artist:

"Forbered ansigtet med masser af fugtighed for at skabe et elegant lysende look og et gyldent sommer-glow. Botanique Pure Nature Balancing Cream indeholder aloe vera, naturlige olier samt minealer udvundet af koralager. Tilsammen tilfører disse virkestoffer huden alt, hvad den har brug for. En smuk hud er basis for enhver smuk makeup!"

Anvend disse produkter til at lægge Golden Glow-makeuppen:

1. Balancing Cream

SKU# 002611

Quick Overview

Fugtighed, beskyttelse og pleje med rene naturlige virkestoffer – til alle hudtyper, med langtidseffekt. Parfumefri.

50ml

Delivery Time 3-4 hverdage

Eksperten rådgiver dig gerne i din La Biosthétique salon.

Share on

x