COLOR SYSTEM

#MoreThanBlonde

Det nye La Biosthétique Color System Blonde gør det endnu mere naturligt, skånsomt og ophidsende at være blond. Med Blonde oplever du ny dimension inden for hårfarver!


Blond er meget mere end en hårfarve. Det er en holdning. En livsstil. At være blond er ikke længere bare et spørgsmål om gener. Stjerner fra Marilyn Monroe til Lady Gaga beviser det blonde hårs særlige tiltrækningskraft. Om blonde mennesker virkelig har det sjovere, sådan som Rod Steward og et ikonisk reklameslogan hævder, får stå hen i det uvisse. Men den blonde hårfarve gør helt sikkert verden mere afvekslende og levende, vækker følelser, associationer og begær.


Fra blond til Blonde Lad os komme videre fra blond til Blonde.

Med Blonde Powder sætter La Biosthétique en ny målestok inden for blonderingsbehandlinger. Gængse blonderinger har en pH-værdi på 10-11 og åbner hårets skællag. Herved bliver håret mere porøst og knækker lettere. Dette kan medføre en ru og skadet håroverflade samt oxideringsskader i hårets indre. Blonde Powder har en lav pH-værdi og skåner hermed håret og hovedbunden. Skællaget forbliver betydeligt glattere og tætsiddende, og hårets indre beskyttes hermed bedre. De mærkbare resultater er en vital følelse samt en lysende farve.

Gængs blondering

Kraftig åbning af hårets skællag Mulig risiko:
Ru og skadet håroverflade Større risiko for oxideringsskader i hårets indre

Blonde Powder

Skånsom åbning af hårets skællag
Bedre beskyttelse af hårets overflade pga. tætsluttende skællag Reduceret risiko for oxideringsskader i hårets indre

#MoreThanBlonde Look Inspiration

#MoreThanBlonde

La Biosthétique Blonde er mere end bare blond. Blonde forvandler god styling til god stil. Hver enkelt Blonde-nuance er noget helt særligt. Køligt Blonde fortryller med sine iskolde reflekser, som bibeholdes i lang tid vha. pleje med Protection Couleur Crystal. Gyldent Blonde virker, som om håret er blevet kysset af solen. Her bevares farven længe ved pleje med Protection Couleur Blonde.

Hvilken #MoreThanBlonde er du?

Du har besluttet dig for en blond hårfarve hos La Biosthétique? Vis os dit #MoreThanBlonde-look. Del dit foto på Instagram under hashtag #MoreThanCoolBlonde eller #MoreThanSunnyBlonde - afh. af, om du har valgt en kølig eller en varm blond farvetone.

#MoreThanCoolBlonde

#MoreThanSunnyBlonde

#MoreThanBlonde-tips til pleje derhjemme

Protection Couleur og Glam Color Advanced indeholder farveopfriskende pigmenter samt et særligt glanskompleks og giver den perfekte pleje af blond hår til brug derhjemme.

Farvepleje til kølige blondtoner:

Farvepleje til varme blondtoner:

Andrea Bennett, International Creative Color Director

"La Biosthétique's innovative Color System Blonde overbeviser med en skånsom blondering, som hver gang garanterer et individuelt og perfekt blond look. Selv ved en kraftig lysning af hårfarven opnås en fremragende hårkvalitet og en smuk, regelmæssig blond hårfarve. Color System Blonde har en særligt cremet og stabil konsistens, som er velegnet til samtlige anvendelsesformer og kan tilpasses til alle looks, ønsker og hårtyper. Simpelthen genial og definitiv: More than just blonde - it's Blondemagic!"

Opnå naturlige blonde farveresultater fra køligt til gyldent sammen med din hårfarveekspert hos La Biosthétique:

Passende makeup til dit #MoreThanBlonde-look:

Fremhæv ikke kun din type med hårfarven. Få endnu mere ud af dit #MoreThanBlonde-look med makeup-looket "Tender is the Night".
  
Til Make-up Look