DET ER PÅSKE D. 21. APRIL

Dejlige påskegaver

Gå på opdagelse blandt vores ideer til påskegaver


Gå foråret i møde med friske makeup-farver, righoldig fugtighedspleje eller friskt duftende hårpleje

Friske farver

CREAM GLOSS

I dagtimerne giver Cream Gloss ekstra pleje og et diskret look. Om aftenen fungerer den som et highlight, der gør læberne fyldigere og giver dem mere glamour.


Cream Gloss er farve og pleje i ét og samme produkt. Cream Gloss indhyller læberne i mættede og skinnende farver og fremtryller lynhurtigt sanselige og fyldige læber til et glamourøst look.


Til Cream Gloss

 

 

Blød og blid pleje

BEAUTE SHAMPOOING

Den blide Beauté Shampooing giver liv til håret med sin friske duft af blomster og frugt, ligesom den tilfører kraft og naturlig glans.

Shampooen renser og plejer håret og hovedbunden blidt og giver det en duftende og harmonisk start på dagen. Produktet findes også som praktisk rejsestørrelse.

Opdag Beauté Shampooing

 

BEAUTE CONDITIONNEUR DOUCEUR

Beauté Conditionneur Douceur er en blid plejemælk, der lægger sig som et usynligt slør over det plejekrævende hår. Der er tale om en straks-pleje med naturlige virkestoffer, som fremtryller et skinnende og smidigt hår i løbet af et øjeblik.

Opdag Beauté Conditionneur Douceur

Fugtighedskilde

LA CAPSULE HYDRATANTE

Hyaluronsyre og befugtende virkestoffer udvundet af havorganismer glatter huden, binder fugtigheden med langvarig virkning og forebygger for tidlig hudaldring vha. naturlig cellebeskyttelse. Resultatet er en frisk og klar teint.
Hydro-lipo-gelstrukturen glatter huden synligt samt styrker hudens naturlige hydrolipid-balance og cellestruktur.

 La Capsule Hydratante
får huden til at fremstå friskere og mere ungdommelig.

 Læs mere her

Klar til forårssolen

SOLEIL ACTIVATEUR DE BRONZAGE

Den plejende bruningsaktivator forbereder huden på ophold i solen, fremskynder bruningsprocessen og stimulerer hudens egne beskyttelsesmekanismer. Activateur de Bronzage trænger hurtigt ind i huden og giver en behagelig velplejet følelse. Den sommerlige duft med noter af blomster og frugt medvirker til at give en god oplevelse.

Læs mere her


SOLEIL CREME APRES SOLEIL

Plejende og beroligende creme til regenerering af ansigtshuden efter solbadet. Soleil Crème Après Soleil får huden til at slappe af og bevirker, at den sommerlige brune hudfarve holder i lang tid.Læs mere her