Hello Peek-a-boo where are you? - Ensfarvet var engang. Turn your hair color into a unique wow-look!

Peek-a-boo er navnet på sæsonens trend-tema. La Biosthétique's farveeksperter skaber individuelle og næsten grænseløse farvespil. Looket består af intelligent arrangerede farvelys. Disse placeres ikke direkte synligt på toppen af hovedet, men skjult under skilningen. Et vindpust, et kast med hovedet, en hårtot, som stryges om bag øret - og straks kommer farveoverraskelserne til syne. Tilsyneladende helt tilfældigt, men helt sikkert med wow-effekt!

Dit farvespil, dit look

Med Peek-a-boo leger du din helt egen leg med dine helt egne regler. Du bestemmer, om du har lyst til dæmpede naturlige farvetoner eller til en markant og udtryksfuld farveeffekt med kraftige kontraster. Farveharmoniske nuancer, som kun adskiller sig blidt fra udgangsfarven, giver en subtil effekt. Ekstra dimensionale og udtryksfulde farvenuancer pifter ethvert naturligt farvet look op med strålende og delvist skjulte Peek-a-boo highlights. La Biosthétique's farveekspert hjælper dig med at vælge den fremtoning og de farvekombinationer, der passer til og fremhæver din type.

Grænseløst farvespil

Peek-a-boo-farvespillet kan kombineres individuelt med hele farvespektret i La Biosthétique's farvesystem. Sammensæt dit helt personlige mix af sanselige bruntoner, forførende røde schatteringer, strålende blondtoner eller trendy pastelfarver. Takket være den intelligente Peek-a-boo-teknik og den raffinerede placering af de farvede hårpartier tryller La Biosthétique's farvespecialist din hårfarve om til noget helt nyt og spændende, som nok skal tiltrække fascinerede blikke. De skiftevist skjulte og fremhævede Peek-a-boo-farveudtryk giver nyt liv til enhver grundfarve og tilføjer den en ekstra dimension. Det er underordnet, om håret er fint eller kraftigt, glat eller krøllet, etageklippet eller har ensartet længde. Kun til helt kort hår er Peek-a-boo ikke egnet. Alle andre frisurer bliver ekstra udtryksfulde takket være det kreative farvespil. Det samme gælder for alle stylinger - lige fra glat og skinnende hår til sanseligt bølgende hår eller legesyge fletninger. Peek-a-boo giver mere sjov og mere wow!

Sådan plejer du Peek-a-boo

Det trendy Peek-a-boo-look er let at pleje. Takket være den intelligente farveplacering ses ingen generende farveforskel i bunden. Mellem to hårfarvninger er det således tilstrækkeligt med en glossing for at bibeholde farvernes glans og lys. Derhjemme plejer du Peek-a-boo-looket med en passende shampoo og conditioner fra farveplejeserien Protection Couleur. Til plejende farveopfriskning mellem to farvninger anvendes Glam Color Advanced med direkte farvende pigmenter og silkeproteiner. Spørg din La Biosthétique-coiffeur til råds, om hvilke farvenuancer der bedst understøtter og fremhæver dit personlige Peek-a-boo-farvespil.

1. Glam Color Advanced .07 Crystal,

SKU# 038163

Quick Overview

Glam Color Advanced .07 Crystal svækker uønskede gule reflekser i platinblondt og hvidt hår og skaber en elegant kold farvetone med en garanteret farveneutralisering til 3-5 hårvaske. Håret får en strålende sølvagtig glans.

200ml

Delivery Time 3-4 hverdage

Eksperten rådgiver dig gerne i din La Biosthétique salon.

Share on

x

Peek-a-boo styling tip

Foråret og sommeren bliver alt andet en ensfarvet! Vi fejrer nemlig det udtryksfulde Peek-a-boo farvelook, som signalerer sjov og individualitet! De præcist placerede farvelys gør det ekstra sjovt at style Peek-a-boo looket. Glat, skinnende hår, blødt krøllet hår eller legesyge fletninger - Peek-a-boo fascinerer igen og igen. Mere eller mindre synligt afh. af den valgte styling - helt efter humør og temperament. En fantastisk wow-effekt for alle farveelskere.

Andrea Bennett, La Biosthétique International Creative Color Director