HÅRPLEJE & STYLING

Pleje og styling til alle hårtyper

Vi har alle helt individuelle ønsker og behov, som vi gerne vil have opfyldt. Det samme gælder for vores hår.


 Velplejet hår får os til at stråle. Af selvsikkerhed. Og naturligvis i endnu højere grad af skønhed. Men vores hår er lige så enestående, som vi selv er. Dette gælder, uanset om man har smukke krøller eller bølger, langt, glat, fint eller tyndt hår. Hver enkelt hårtype har brug for forskellig pleje, hvis håret skal forblive sundt, skinnende og være let at style. Den korrekte hårpleje får man med de passende pleje- og stylingprodukter fra La Biosthétique.

Fint er fint

Kort men godt. Denne talemåde kan man også anvende, når det gælder fint, tyndt hår.

Egentlig er det jo en grund til at glæde sig: Mennesker med fint hår har betydeligt flere hår end mennesker med normalt tykt hår. Men det ser man ikke rigtig - og således er emnet volumen lidt af en udfordring, når det gælder denne hårtype. Derfor er det bedst at undgå langt hår. Men en halvlang bobfrisure, som kombineres med optimal pleje, giver også fint og tyndt hår den perfekte fremhævning.


Pleje og styling

Fint, tyndt hår har ofte tendens til at være flyvsk eller til hurtigt at blive tjavset. Hyppig hårvask er for det meste uundgåelig. Derfor gælder mottoet: less is more. Man bør undgå alle produkter, som tynger håret unødigt og fjerner dets lethed. Men man kan med fordel anvende de særlige pleje- og stylingprodukter fra La Biosthétique. De er afstemt præcist efter fint, tyndt hårs behov. Og de tryller et voluminøst og spændstigt look frem.

Fine Hair Shampoo Volume indeholder plejende ceramider og aktive peptider, som er udvundet af hvede. Shampooen giver fint hår mere volumen og styrke. | Fine Hair Cream sætter gang i træt hår. Produktet genopbygger hårets struktur uden at gøre håret blødt eller tynge det. | Fine Hair Fluide indeholder innovative hvedeproteiner og giver tyndt hår ekstra fylde, stand og liv.

Plejetip:

"Netop i kortere hår virker intensive hårfarver som f.eks. blonde farvetoner specielt godt. Det er vigtigt at vælge en intensiv farvepleje, som giver håret en strålende glans, beskytter mod farve- og fugtighedstab og ikke tynger håret. Som f.eks. Protection Couleur Shampoo Crystal .07 med integreret højtydende farvebeskyttelseskompleks."

Sanselig elegance til håret: Pleje og styling til langt, glat hår

Langt og glat hår er en fryd for øjet. Og det fremstår altid velplejet og elegant. Især, når det stråler og skinner som silke.

Vi er mange, der ønsker sig et sundt og helst også langt hår. Men det er ikke nok bare at lade håret vokse. For især glat og silkeagtigt hår lider med tiltagende længde ofte af fugtighedsmangel og strukturskader. Det medrører, at håret hurtigt mister styrke, volumen og udstråling.


Pleje og styling

Langt hår har brug for meget fugtighed, så det ikke danner krus eller ligefrem knækker. De særlige pleje- og stylingprodukter fra La Biosthétique er velegnede, når det gælder om at opfylde det lange hårs behov. Hermed får man en fantastisk skinnende og silkeagtig hårpragt - helt ud i spidserne.

Cheveux Longs Silky Spa Shampoo renser og plejer intensivt samt beskytter vha. en innovativ anti aging-faktor mod udtørring. | Cheveux Longs Luxury Spa Oil virker på flere måder. Det giver håret en strålende glans og får beskadigede hårpartier (som f.eks. spidserne) til at se sunde ud igen i løbet af et øjeblik. | Cheveux Longs Intensive Activating Lotion indeholder keratin-bestanddele, som aktiverer hårrødderne og får håret til at vokse hurtigere og sundere.

Tip fra Alexander Dinter:

"Langt hår er symbolet på kvindelighed. Men langt hår er ofte også meget tyndt og mister hurtigt vitalitet og volumen. I sådanne tilfælde kan en reparerende hårmaske skabe mirakler. Som f.eks. Cheveux Longs Intensive Spa Mask fra La Biosthétique - med et ekstrakt af yacónrod tilfører produktet næring til håret og giver det sin glamour-effekt tilbage."

Hår, som man kan forelske sig i: Pleje og styling til krøllet hår

Genstridigt og svært at tæmme. Vildt og romantisk. Krøller er ikke bare vidunderligt smukke, men også udtryksfulde. Og somme tider temmeligt stædige.

Selv om de ser imponerende ud, er det ikke altid let at have krøller. Det gælder for såvel afro- som proptrækkerkrøller og lette bølger. Netop naturkrøller kan være vanskelige at tæmme eller holde i form.


Pleje og styling

Sammenlignet med glat hår har krøller brug for betydeligt mere pleje, for at de ikke skal tørre ud, miste spændstigheden eller blive frizzy. Med La Biostétique's særlige pleje- og stylingprodukter, som er afstemt efter krøllet og bølget hårs særlige behov, har man ingen problemer med sit vidunderlige krøllede look.

Curl Shampoo understøtter det krøllede hårs særlige struktur og skaber udtryksfulde og spændstige krøller med silkeagtig glans. | Curl Defining Cream med arganolie tæmmer og definerer krøllerne og giver dem en vidunderlig glans. | Curl Saver Spray er beregnet til opfriskning af krøllerne i løbet af dagen eller til vægtløs push up-pleje. Curl Saver Spray tilfører fugtighed, giver håret liv og spændstighed og samler det i skinnende krøller.

Tip fra Alexander Dinter:

"Netop krøllet hår er modtageligt for hårskader, tørrer hurtigere ud og bliver porøst. Anti Frizz Serum af La Biosthétique omslutter håret med fine, vandopløselige silikoner og stabiliserer fugtighedsbalancen med langvarig virkning. Det beskytter og fremhæver krøllerne."