Beauty Inspirations

Texture & Grip

Den perfekte styling-løsning til alle "undone"-looks med gradueret og mellemlangt hår giver et absolut naturligt og let håndterligt hår med masser af tekstur og bevægelse.

Get the Look Texture & Grip:


Gå til video-tutorial  


Få Thickening Cream, cremen, der giver mere volumen og hårfylde i et sæt sammen med Powder Spray, aerosol-pudderet, der giver ultimativ volumen.

1. Styling Brush

Vare nummer 048796

Quick Overview

Denne hårbørste styler, friserer og sørger for mere volumen: En træbørste med vildsvine- og nylonbørster, der giver mere glans, tørrer hurtigere og giver mere fylde

1 St.

Leveringstid 3-4 hverdage

372,00 kr
Pris pr. 1 stk.: 372,00 kr 25% moms er inkluderet, Ekskl. leveringsomkostninger

Leveringstid 3-4 hverdage

  • eller

Du får den bedste ekspertrådgivning i din La Biosthétique salon.

Del på

x

Step 1

Fordel Thickening Cream jævnt i det håndklædetørre hår med hænderne, du bør så vidt muligt undgå at komme produktet i bunden. Derefter inddeles håret i 2 – 3 løse inddelinger med en grov kam, de enkelte inddelinger sættes fast med en clips.

Step 2

Nu føntørres der i det nederste område, altså i nakken, med føntørrer og mundstykke og La Biosthétique hårbørsten 5 – 6 gange vandret først i den ene retning, så i den modsatte retning. På den måde opstår der naturlig volumen ved bunden.

Step 3

Når bunden i det nederste område er tør, føntørres længderne og spidserne over børsten. Arbejd videre op i områderne derover, helst nedefra og op hele tiden. Derefter føntørres hele håret endnu en gang løst i alle retninger og bringes i form. Til sidst sprayes der Powder Spray i håret.