Bryllupsstyling

Helt i hvidt

Står dit bryllup for døren? Vi har samlet inspirationer til bryllupsfrisurer og bryllups-makeup til en uforglemmeligt smuk dag.


Kunstfærdige frisurer, overdådig makeup og marengs-lagkage-kjoler. Det var engang. I vore dage viser bruden, som er uafhængig, fri og selvbevidst, sig også som en moderne kvinde i forbindelse med sit bryllup. Hun foretrækker diskrete farver og naturlighed. I stedet for overdreven pomp og pragt stråler hun takket være sikkert placerede coole highligts. F.eks. med en hvid øjenlågsstreg som eyecatcher. Eller en klassisk sort. Teinten forbliver helt naturlig med et silkeagtigt skær. Dette helt naturlige beauty look fuldendes af håret, som bruden - der også har lyst til at more sig på den dejligste dag i sit liv - enten fletter, samler afslappet i nakken eller lader falde løst ned over sine nøgne skuldre. Diskrete blomsteraccessoires, filigrane hårsmykker eller et flortyndt slør medvirker til at betone det romanske boheme-look. Volumenspray og sikker fingerstyling er tilstrækkeligt til at skabe et fortryllende og naturligt smukt brude-look. Uden en hel masse kunstgreb. Bare sådan, som hun er.

Bølger og guldskær

På bryllupsdagen skal det hele være perfekt. Det er enhver bruds ønske. Men overdriv det nu ikke med al den perfektion! Dette gælder ikke mindst for håret. Bølger, der ser ud, som om de er sat med fingrene, og løse hårtotter, som vinden kan lege med, virker nonchalant og dejligt afslappet. Præcis sådan som du skal være på din bryllupsdag - nemlig nonchalant og dejligt afslappet. Et let guldskær klæder især blonde brude. Forud for bryllupsdagen kan man fremhæve hårets gyldne reflekser med en farveopfriskende plejebehandling. I forbindelse med makeuppen bør du satse på tilsvarende naturlige farvetoner: Bronzefarvet øjenskygge tryller glansen frem på øjenlåget og får dine øjne til at stråle. Lidt gylden highlighter på amorbuen skaber fokus på læberne. Det er jo i dag, man skal kysse bruden!

Romantiske fletninger

Flettet hår er vendt tilbage i helt stor stil i løbet af de sidste år. Men til dit bryllup ønsker du naturligvis en moderne, afslappet og cool udgave af den klassiske fletning. Her er fiskebensfletningen det perfekte valg. Den er flettet løst i nakken, har noget vildt over sig og passer fortrinligt til et havebryllup og romantiske kjoler med f.eks. blonder.

Flettet og samlet

Du kan give fiskebensfletningen en helt særlig twist ved at samle den i en løs knude i nakken. En mat finish fremhæver hårets struktur.

Smuk teint

Teinten er det vigtigste i forbindelse med en vellykket bryllups-makeup. Den skal være strålende smuk og kunne tåle glædestårer og øjeblikke, hvor bruden ikke blot bliver varm om hjertet - og samtidig skal makeuppen være luftig og let. Brug en highlighter til at skabe lys i ansigtet. En kompakt pudder gør huden mat og teinten regelmæssig og er velegnet at have med i håndtasken.

Klare linjer

Hvad ville Elizabeth, Brigitte Bardot eller Sophia Loren være uden øjenlågsstreg? Den blidt svungne linje er lige så sofistikeret, som den er sexy. Den indrammer blikket, lader vipperne fremstå tykkere og får øjnene til at virke større. Lys øjenskygge på det øverste øjenlåg og smukt definerede bryn betoner effekten. Nu er øjnene klar - også til at stråle af lykke! Looket fuldendes med en blid, granatæblerød tone på kinderne.

Hvid fest

Hvid øjenlågsstreg: Man skal være modig for at turde sætte denne originale øjenlågsstreg à la Bardot. Men den skaber opmærksomhed. Den lyse farve giver blikket friskhed, og dit look får et både selvbevidst og blidt touch. Også dette look kræver, at øjenbrynene fikseres, og læberne tones diskret med rosewood. Glamourøse krøller er den perfekte ledsager til den forførende øjenbrynstreg. Ikke mindst dejligt spændstigt skulderlangt hår virker særligt fortryllende.

Hår- og makeup-favoritter til brylluppet:

1. Volumising Lotion

SKU# 110316

Quick Overview

Denne føn-lotion giver fint hår mere volumen og holder det i vedvarende og sikker form med middel til kraftig fiksering.

100ml

Delivery Time 3-4 hverdage

Eksperten rådgiver dig gerne i din La Biosthétique salon.

Share on

x

Drømmebryllup

På din bryllupsdag ønsker du ikke andet end at se vidunderligt smuk ud og føle dig helt godt tilpas. Læn dig tilbage og stol på La Biosthétique's beauty-eksperter, når det gælder frisure og makeup.

Her finder du den perfekte salon til dit bryllup.