Frizz Control

Beroligelse til håret

Hvad gør man, når håret kruser og er flyvsk? – Frizz Control-pleje „Åh nej, det er tåget – så sidder mit hår forfærdeligt igen.“ Har du også engang sagt sådan? Så har du sikkert også mere tendens til kruset hår end til for store krøller? Og døjer med såkaldt frizz?


Systemplejen med Aqua Style-kompleks hjælper i tilfælde af følsomt hår.  Det stabiliserer vedvarende fugtighedshusholdningen i håret og sørger for at de skiftende miljøindflydelser ingen indvirkninger har på håret. Struktur svagheder udlignes, skællagets lameller styrkes og glattes. Håret bliver igen glansfuldt og smidigt og lettere at redde igennem. Det forhindre at håret bliver elektrisk og krusset ved tør luft eller ved høj luftfugtighed. 

To dage med naturligt hår uden frizz

Luftfugtigheden stiger, og håret kruser. En ond cirkel, som mange kender. Hidtil har man skullet klare sig med kombinationen af shampoo og hårkur. Men resultatet var tungt, livløst hår. Alternativet hertil er FRIZZ Control-systempleje med 48 timers garanteret langtidsvirkning. 

Testresultater med konventionelle plejesystemer

ANTI FRIZZ-Effekt er videnskabeligt bevist:

Testresultater med Frizz Control Systempleje 
fra La Biosthétique

Hvilken produktkombination virker?

  • Den blide Smoothing Shampoo renser og plejer håret med mandeolie og panthenol, og shampooens fugtighedsbindende substanser stabiliserer hårets tilstand.

  • Efter hver anden eller tredje hårvask anvendes Smoothing Conditioner, der reparerer hårets skællag og herved udligner strukturskader. Dette muliggør en let styling uden at tynge håret. Fugtig eller tør luft kan ikke påvirke stylingen – heller ikke hvis vejret pludselig skifter, eller der bliver skruet helt op for airconditionen.

  • Sammen med conditioneren giver Smoothing Styling Fluid håret et elastisk hold. Indholdet af panthenol giver igen håret den fornødne fugtighed, og indholdet af naturligt chitosan støtter håret. Balmen bliver i håret, hvor den udfolder sin virkning indtil næste hårvask.

  • Især tørre hårspidser har glæde af ekstra behandlinger med Serum Anti Frizz, som også forbliver i håret og får det til at skinne. Desuden beskytter serummets UV-filter mod skadelige miljøpåvirkninger.
Kombinationen af shampoo, conditioner og styling fluid holder på håret, så de tikke længere kruser i Saharas varme vind eller i den skotske tåge – bare man husker at behandle det med Frizz Control-plejeprodukter.

4 Tip ved Frizz af Senior Hair Care Consultant Desirée Ahlhaus

1. Ved et hår, der har tendens til at være genstridigt er det bedre, hvis man ikke lader håret lufttørre, men i stedet føntørre håret. Her er det også undtagelsesvist en fordel at føn håret med høj varme, men så reducerer luftstyrken.

2. For at få et helt roligt hår, er det vigtigt først at føn håret helt tørt, ellers sørger den sidste fugtighed i håret for, at det igen bliver let genstridigt.

3. Det optimale resultat får man ved at føn håret med en kvalitets børste. Ønskes et naturligt resultat med krøller, skal man anvende en diffuser!

4. Last but not least, til efterfølgende at style i det tørre hår, er det ideelt med en grov tandet kam eller børste, en fin børste får håret til igen at virke viltert.

Systempleje Frizz Control fra La Biosthétique::

1. Frizz Control Smoothing Shampoo

Vare nummer 120601

Quick Overview

Smoothing Shampoo beroliger genstridigt hår, tæmmer porøs struktur og beskytter mod ydre påvirkninger.

250ml

Leveringstid 3-4 hverdage

166,00 kr
Pris pr. 1 l: 664,00 kr 25% moms er inkluderet, Ekskl. leveringsomkostninger

Leveringstid 3-4 hverdage

  • eller

Du får den bedste ekspertrådgivning i din La Biosthétique salon.

Del på

x