Belesthétique

Til hud, der ønsker mere

Vores nye lifting-pleje er det eksklusive svar på en ungdommelig og skøn hud

Særligt udvalgte plantebaserede virkestoffer og luksuriøse teksturer skaber en lifting-pleje i særklasse. De kraftfulde produkter virker i dybden og dermed i de forskellige hudlag, de reducerer effektivt aldringstegn og understøtter huden på en naturlig måde. Alt dette er med til at bevare den tidløse skønhed og ungdommelighed. Et fytokompleks bestående af dyrebar irisrod og værdifuld hvid trøffel optimeres med udsøgte aktive virkestoffer på plantebasis, der grundet sin hudbeslægtede base optages optimalt i huden. Dette perfekt afbalancerede samspil mellem de forskellige komponenter gør The Cream, The Concentrate og The Eye Cream til et yderst effektivt koncept indenfor ansigtspleje, hvor du vil se både synlige og håndgribelige resultater. Som en hyldest til det primære virkestof, Iris Florentina, spiller irisduften også en vigtig rolle i Belésthetique-serien, og dette fuldender oplevelsen.

Tre formler kombineres for at danne et omfattende koncept

The Cream

Ved hjælp af sin luksuriøse cremeformel smelter THE CREAM sammen med huden og giver den alt det, den skal bruge for at bevare sin tidløse skønhed og ungdommelighed. Ved at massere cremen ind i huden ved hjælp af La Biosthetique’s specialudviklede massageteknik aktiverer du ansigtsmusklerne og sikrer, at huden absorberer produktet og dets virkestoffer bedre. Derudover stabiliseres bindevævet og ansigtskonturerne defineres.

The Concentrate

The Concentrate er en kraftfuld lifting-serum, der på en bæredygtig og naturlig måde reducerer tegn på ældning af huden ved hjælp af en tredobbelt detox-effekt. Det virksomme fytokompleks genopretter lipidbalancen. Efter hver anvendelse stråler huden mere, den bliver mere elastisk, ansigtskonturen opstrammes, og rynkerne mindskes synligt.

The Eye Cream

Et af vores vigtigste sanseorganer er øjnene, som skal præstere deres ypperste hver dag. Du skal derfor være særligt opmærksom på den følsomme hud, der findes rundt om øjnene. Det omfattende virkekoncept, der ligger bag The Eye Cream, forsyner de følsomme områder ved øjnene og læbekonturerne med særligt udvalgte plantebaserede virkestoffer. Et ekstrakt med parakarse får mimik- og tørhedslinjer til at fremstå synligt løftede, og mørke skygger samt hævelser reduceres markant.

Opdag Belesthétique

1. Belesthétique The Cream

Vare nummer 002042

Quick Overview

Med sine særdeles virksomme vegetabilske virkestoffer og sit eksklusive anti aging-fytokompleks med irisrod og hvid trøffel lifter The Cream ansigtskonturen synligt og hjælper huden med et bevare sin skønhed og ungdommelighed.

50ml

Leveringstid 3-4 hverdage

1.710,00 kr
Pris pr. 100 ml: 3.420,00 kr 25% moms er inkluderet, Ekskl. leveringsomkostninger

Leveringstid 3-4 hverdage

  • eller

Du får den bedste ekspertrådgivning i din La Biosthétique salon.

Del på

x