Botanique Pure Nature

Planternes kraft til hår og hud


Botanikken, det ældste delområde inden for biologi, er læren om planternes opbygning og funktion. Kombineret med ideen om fytoterapi, menneskenes århundreder gamle viden om planternes helbredende kraft. Det er magi og medicin, giver sundhed og lindring, skønhed og beskyttelse - alt sammen fra naturen - med planternes kraft. Den nye La Biosthétique-serie Botanique Pure Nature hylder naturens storslåede kraft: Hud- og hårplejeprodukerne opnår udelukkende deres virkning ved brug af værdifulde planteessenser: Den 100 % certificerede, veganske naturkosmetik til hår og hud indeholder ingen animalske indholdsstoffer, parabener, mineralolie, silikoner, sulfater og ingen alkohol.

Naturligvis med sikkerhed

"Produkterne i serien Botanique Pure Nature giver konsekvent afkald på alle syntetiske indholds- og hjælpestoffer. Takket være stoffer som milde vegetabilske tensider, værdifulde olier, aminosyrer fra f.eks. havre, styrkende substanser f.eks. fra ginseng og ginkgo, værdifulde koralekstrakter og aloe vera er Botanique Pure Nature specielt hudvenlig. De benyttede virkestoffer er biologisk nedbrydelige, mange af dem minder endda om levnedsmidler og virker derfor på helt naturlig vis."

Dr. Christian Ader, Geschäftsleiter Forschung, Entwicklung und Produktion


Firdobbelt certificering
Vi står kompromisløst ved de naturlige, bæredygtige formler, hvilket også afspejler sig i fire mærker, som alle produkter er mærket med.

 • 100 % certificeret naturkosmetik – 100 % Pure Nature

  Environmental and Ethical Certification Institute, ICEA, foretager en langt mere omfattende kontrol og tildeling af mærker end en sædvanlig certificeringsmetode for naturprodukter. Dette mærke omfatter ikke bare indholdsstofferne og emballagen, men hele Laboratoire Biosthétique som virksomhed, herunder også arbejdsforhold og respekt for slutforbrugernes interesser.

 • 100 % vegansk – uden animalske indholdsstoffer

  Produkterne indeholder ingen indholdsstoffer af animalsk oprindelse, og de udvikles og fremstilles uden dyreforsøg.

 • 100 % halal – produceret efter halal-kriterier

  Halal-certifikater som tegn på en stigning i muslimsk prægede forbrugerinteresser bliver mere og mere vigtige på globalt plan. Halal-certificeret kosmetik indeholder hverken alkohol eller animalske, bestrålede eller kemiske indholdsstoffer. Desuden stilles der strenge krav f.eks. til etik og hygiejne under hele produktionsforløbet. La Biosthétique er en virksomhed, der handler kosmopolitisk og med åbenhed over for omverdenen, og har også gennemgået en kontrol af disse endnu skrappere kriterier.

 • 100% Global Social Responsibility– for global bæredygtighed

  Konsekvente etiske krav er ikke kun begrænset til et produkt men lægger også vægt på den globale sammenhæng i hele produktionsforløbet. Global Social Responsibility-mærket tydeliggør det bidrag, som La Biosthétique som helhed yder for sine værdier på områderne humanitet, miljø, innovation, vækst og uddannelse.


Ethik, Performance, Genuss

Botanique Pure Nature kombinerer fordelene ved 100 % certificeret naturkosmetik med det kompromisløse kvalitetskrav, der stilles til alle La Biosthétique-produkter. Under udviklingen lagde man som altid i Laboratoire Biosthétique stor vægt på biomimetisk virkende stoffer, der tilpasser sig til hudens og hårets natur, og ved hjælp af nye formler lykkedes det at opnå usædvanlige synergieffekter. Formlerne krones med kostbare og samtidig aromaterapeutisk virkende dufte skabt af den prisbelønnede naturparfumekunstner Tanja Bochnig fra Berlin.


Det naturlige duftkoncept

"Naturlige dufte har en enestående olfaktorisk udstråling. Jeg udviklede to duftretninger for Botanique Pure Nature: Intense har en frisk, citrusagtig og let frugtig komposition, mens Gentle er blid og beroligende. Alle de benyttede æteriske olier har også en terapeutisk virkning. For eksempel virker mynten i Intense også talgregulerende, og lavendelblomsterne i Gentle virker balancerende på psyken."

Tanja Bochnig, naturparfumekunstner

De 3 virkningssegmenter for naturlig skønhed

Med inspiration fra fytoterapien er hår- og hudplejeprodukterne i Botanique Pure Nature-serien inddelt i tre virkningssegmenter:

Gentle
Blid og mild i rensning, pleje og styling: med beroligende ekstrakter som ginkgo og beroligende lavendelduft.

Gå til Botanique Gentle

Balancing
Harmoniserende, særlig blid pleje til hud og hår - fri for duftstoffer.

Gå til Botanique Balancing

Intense
Opkvikkende, aktiverende og intensiv pleje til hår og hud med energigivende mynte- og citronduft.

Gå til Botanique Intense

Botanique Pure Nature

1. Gentle Volumising Shampoo

SKU# 120577

Quick Overview

Plejeshampoo med en udsøgt kombination af vegetabilske virksomme og plejende stoffer styrker og beskytter normalt hår og forbedrer hårstrukturen. Med udlignende duftessenser

250ml

Delivery Time 3-4 hverdage

Eksperten rådgiver dig gerne i din La Biosthétique salon.

Share on

x