Boutique-Hotel Cas Gasi

Oplev lykken på Ibiza!

Slap af i Paradis - Nyd en pause fra hverdagen i Cas Gasi Ibiza

Hvis man én gang har været på Ibiza, har man lyst til at blive der altid. Lyset, farverne, den fortryllende natur. Og den menneskelige varme, som man mærker overalt på den lille ø. Ibiza rummer store modsætninger. Her findes klubber, kunstnere og trendsettere. Men samtidig findes der ikke noget sted, hvor man kan slappe så meget af som her. Langt væk fra den elektroniske musik og disco-rytmerne findes der fredelige og rolige oaser. Det 5-stjernede Luxus Boutique Hotel Cas Gasi Ibiza er et næsten eventyragtigt refugium. Hotellet er desuden La Biosthétique-partner, og her har gæsterne mulighed for at slappe af på værelset og i wellness-centeret med de helt rigtige produkter til hud og hår.

Duften af lykke og livsglæde

I den maleriske by Santa Gertrudis de Fruitera på det centrale Ibiza, men kun med kort køretid til havet ligger det hyggelige og smukt restaurerede landsted Cas Gasi Ibiza, som er omgivet af 4 hektar grønne områder. Her kan gæsterne nyde udsigten over det smukke middelhavslandskab - enten fra én af de to pools, fra solterrassen eller fra verandaen - og lade blikket glide hen over vidunderligt smukke oliven- og appelsinlunde, pinjeskove, køkkenhaver samt mandel- og figentræer. Man fornemmer, at Cas Gasi oprindelig var et økologisk landbrug. I dag fremstiller man fortsat de fleste råvarer selv, så de er helt friske, når restaurantens kokke tryller dem om til kulinariske oplevelser, der opfylder ethvert ønske. Huset egen koldpressede olivenolie er særdeles populær.

Som at være på besøg hos venner

På Cas Gasi Ibiza er stemningen autentisk, familiær og afslappet. Afslapningen begynder, så snart man træder ind i værelserne eller suiterne, som er indrettet individuelt med elegante møbler. Mørkt træ suppleres med lysende hvidt og typisk terrakotta-rød med marokkanske elementer. Indtrykket fuldendes med udsøgte accessoires, som alle fortæller en spændende historie om øen Ibiza. Det storslåede badeværelse er et virkeligt highlight. Wellness-produkter fra La Biosthétique's SPA-serie gør badeværelset til et personligt home spa. Skumshampooen Le Bain forkæler huden med værdifulde aktivstoffer udvundet af mælk og yoghurt. Og hvis man gerne vil skylle stressen af huden, bør man nyde et velgørende bad med Le Sel de Bain. Hårvasken med Le Shampooing bringer håret og hovedbunden tilbage i naturlig balance, og Le Conditionneur tilfører håret masser af fugtighed. Den hurtige rensning kan foretages med sæben Le Savon, som takket være indholdet af tilbagefedtende sheasmør ikke udtørrer huden. En langvarig velplejet følelse får man med kropsmælken Le Lait. Plejeprogrammet afrundes med den forførende duftende håndcreme Spa Citromycine. Har man lyst, kan man begynde dagen med en gratis yogatime eller en gang massage under åben himmel. Frisk frugt af egen avl samt hjemmelavede marmelader og chutneys er blot en lille del af den lækre morgenmad, som man kan glæde sig til bagefter.

Kysset af solen

Blå, skyfri himmel og fantastiske omgivelser. Hver dag i Cas Gasi Ibiza er som en dag i Paradis. Men man bør sørge for tilstrækkelig solbeskyttelse, hvis man ønsker at nyde det smukke vejr under hele opholdet. Den vandfaste Soleil Spray Invisible SPF 30 fra La Biosthétique skal blot sprayes på huden. Særligt ømfindtlige hudpartier som f.eks. ansigt, skuldre og nakke bør desuden beskyttes med Soleil Crème Solaire SPF 50+.

Luksus til sanserne

Bare slappe af, ikke tænke på noget, glemme hverdagens stress og jag. Wellness-centeret på Cas Gasi byder på masser af muligheder til forkælelse og afslapning. Lige fra den blidt plaskede jacuzzi til den vidunderlige udsigt mod oliventræerne. Et sted, hvor man kan drømme. Og til dem, der skulle man have lyst til motion, findes et fuldt udstyret fitness-lokale, som tilbyder alt, hvad man kunne ønske sig. Bagefter kan man slappe af i saunaen eller med en gang massage. Som resten af hotellet er også welIness-området indrettet med diskret luksus og sans for detaljerne.

Her spiller tiden ingen rolle

Bare glemme alt omkring sig. Bare slappe af og nyde livet. Det er slet ikke noget problem i spaen på Cas Gasi. Her findes ingen faste ritualer. Alle gæsterne får den individuelle behandling, som han eller hun ønsker. Perfekt afstemt efter hver enkelt gæsts hudtype. I øvrigt: Hvad enten det drejer sig om wellnes-tilbud, skønhedsbehandling, hårpleje, manicure, pedicure eller supplerende terapier - på Cas Gasi kan man roligt overgive sig til husets erfarne terapeuter, yogainstruktører og øvrige fagpersonale.

Praktiske informationer

Cas Gasi Ibiza, 07814 Santa Gertrudis de Fruitera/ Spanien. Reservering på telefon +34 971 197 700 eller info@remove-this.casgasi.com. Ankomst i lufthavnen på Ibiza, ca. 18 km fra hotellet.

Bloggeren Christina Biluca skriver på sin mode- og livsstilsblog "biluca" om sit ophold på Cas Gasi Ibiza. Læs mere her.

Vi ønsker dig en dejlig og afslappende ferie på Luxury Boutique Hotel Cas Gasi Ibiza. Lad dig forkæle med La Biosthétique's højkvalitetskosmetik.