Beauty News

Lang, længere Cheveux Longs!

Plejen til skinnende langt hår

Alle kvinder har på et tidspunkt drømt om at have langt hår! Hvis drømmen om langt, silkeagtigt, skinnende hår ikke skal forblive en drøm, har man frem for alt brug for én ting ̶ nemlig en righoldig og intensiv pleje.

Men det er ikke altid lige let at få langt, smukt hår: 55% af alle kvinder har skulderlangt eller længere hår. Mindst hver anden kvinde ønsker sig langt hår. Og det skyldes flere ting. Langt hår giver en mængde variationsmuligheder, og man kan altid forandre frisuren. Langt hår symboliserer desuden ren kvindelighed og stilfuld elegance. Men langt hår kræver også masser af opmærksomhed. Ydre påvirkninger og utallige hårvaske, gennemredninger med børste og kam samt hårtørrerens varme luft kan beskadige hårets beskyttende skællag. Dette medfører ofte, at håret mister sin glans, og at det bliver sprødt. I sidste ende kan håret knække eller udvikle spliss. Desuden har langt hår ofte forskellige strukturer. De nye hår i frisurens øverste tredjedel har brug for en anden pleje end længderne. Og alligevel skal håret se godt ud, skinne og frem for alt have en sund vækst. Det lyder næsten som et lille mirakel - men det behøver ikke at være tilfældet, hvis man ved, hvad det forudsætter.

Produkterne i La Biosthétique's Cheveux Longs-serie plejer og smidiggør langt hår intensivt med et kompleks af proteiner og befugtende virkestoffer. Hyaluronsyre og udsøgte naturlige olier vitaliserer håret yderligere og trænger dybt ind i hårets indre struktur, hvor de udfolder deres virkning. Den behagelige og harmoniserende duft, som er udviklet specielt til denne serie af den internationale parfumør Geza Schön, afrunder Cheveux Longs-hårplejen perfekt og gør dit lange hår uimodståeligt.

En serie til alle kvinder, som ønsker perfekt pleje til deres lange hår, eller som ønsker sig langt hår. Læs mere om Cheveux Longs her:

Volumising Spa Shampoo

Denne shampoo har en særlig virkning på kraftigt strabadserede spidser. Desuden styrker den fint eller kraftløst langt hår. Den blide og skånsomme komposition af naturlig betain, hyaluronsyre, hvedepeptid, keratin samt en polymér på basis af cellulose og guarbønner giver en skøn volumen og silkeagtig glans, ligesom den gør håret fleksibelt og let at rede igennem.

Silky Spa Shampoo

Med hårvask begynder spa-behandlingen af langt hår. Den er med kostbar hyaluronsyre og anti-hårbrudskompleks nøje afstemt de behov som langt hår har og udligner med specielle virkestoffer små strukturskader allerede under hårvask. Shampooen sørger for at håret er nemt at rede, pragtfuld glans, luksuriøs duft og en silkeblød følelse i håret.

Hydrating Spa Fluid

Den befugtende plejeemulsion giver straks ødelagte hårlængder mærkbar mere glans og smidighed. Kostbar hyaluronsyre binder fugtigheden som er nødvendig for elasticiteten. Inca Inchi olie fra de peruvianske Andesbjerge styrker den følsomme struktur og øger modstandskraften. Leave-in-plejeemulsionen kan kombineres med alle styling-produkter.

Detangling Spa Spray

Detangling Spa Spray glatter straks knudret, ru hår og gør det nemmere at rede igennem efter vask, helt uden at rive opslidende i håret. Ekstrakter fra silke og Inca Inchi olie styrker strukturen og sørger for silkeagtig glans og elasticitet.

Luxury Spa Oil

Luxury Spa Oil er en plejende, beskyttende og glansgivende spa-behandling til tørt hår og sprøde hårlængder. Et specielt olie–kompleks af frø fra den peruvianske inka-nød og mandlerne fra marokkansk arganfrugter sørger for brillant glans, modvirker at håret knækker og giver livlig fleksibilitet og smidighed. Olien anvendes i fugtigt eller tørt hår.

Intensive Spa Mask

Kroningen af et særligt forkælelses-program. Den restrukturerende hårmaske plejer tørt, sprødt og skadet hår. Et virkekompleks af intensivt plejende naturlige olier, kostbar hyaluronsyre og et ekstrakt fra den sydamerikanske Yacón-rod udligner svagheder i håret. Til mærkbart sundere hår, mere glans og smidighed. Forbedrer hårstrukturen ved regelmæssig anvendelse.

Silky Spliss Repair

Pleje til spidserne! Syntetisk high-tech-virkestoffer i kombination med vægtløs og ubehandlet olie af frø fra den peruvianske Inka -nød kitter flossede spidser og giver dem ny glans og smidighed. Ved regelmæssig anvendelse beskyttes de følsomme hårspidser mod spliss. Få dråber er nok.

Intensive Activating Lotion

Den intensive Activating Lotion forsyner hårrødderne med en speciel powerstof-cocktail, som beviseligt fremmer væksten af kraftigt hår og som fremskynder længdevæksten med op til 32%.

Hvordan anvender man Cheveux Longs-produkterne rigtigt?

Alexander Dinter, International Creative Director hos La Biosthétique, viser de bedste styling- og plejetips til Cheveux Longs-serien.

Parfumør Geza Schön i et interview med Alexander Dinter, International Creative Director hos La Biosthétique:

"Duften spiller en afgørende rolle - især til langt hår. Håret indrammer ansigtet, og hårets bevægelser gør, at også andre mennesker lægger mærke til duften. At integrere en parfume i et højvirksomt plejeprodukt var en kærkommen udfordring for mig. Det er altid en balancegang at oversætte en produkts plejende egenskaber til en parfume. Duftkompositionen til Cheveux Longs overbeviser med en topnote af friske frugter, en ædel hjertenote og en balsamisk basisnote - helt uden at reducere produkternes virkning. Duften er så diskret, at man kan kombinere den med en hvilken som helst parfume."