Curl

Ny dynamik for krøller

La Biosthétique har udviklet en pleje- og stylinglinje som fokuserer på kravene for krøllet hår.

Curl – en tre-produkt-omfattende-linje, som opfylder alle ønsker for et fordringsfuldt krøllet hår. Den fremtryller genial samling af krøllerne, perfekt kontrol over krøllerne og smuk glans i håret

Pleje- og stylingprodukter virker gennem en kombination af højtudviklede indholdsstoffer, som beroliger strukturen i uregerligt hår, reducerer krus og samler håret til smukke, skinnende krøller. Trætte krøller bliver livlige og aktiveret og får frisk, fleksibel spændstighed og bevægeligt hold.

Produkterne i Curl-serien – Shampoo, Repair Mask, Conditioning Spray og Styling Fluid – plejer og forskønner allerede krøllerne ved anvendelse af et enkelt produkt.

Curl Activating Shampoo

Vejen til smukke krøller begynder med shampooing. Curl Activating Shampoo renser det ret tørre hår særlig mildt. Naturlige fugtgivende faktorer og en eksklusiv polymer forhindrer den i at tørre ud, genopliver krøllerne og giver dem smidighed. Dit hår kan formes og styles komfortabelt, får duftende friskhed og en smuk glans.

Curl Activating Shampoo

Curl Activating Repair Mask

Selv om krøller kan virke vilde til tider, er de faktisk meget følsomme. På grund af bølgestrukturen rejser neglebåndene sig lettere i krøllet hår, hvilket gør det mere porøst og sårbart. Med skræddersyet pleje regenererer den cremede Curl Activating Repair Mask strukturen af stressede krøller indefra og beskytter håret udefra. UV-filtre beskytter håret mod for tidlig ældning og forhindrer strukturelle skader forårsaget af ydre miljøpåvirkninger. Håret, der er næret til kernen, forfører med livlig spændstighed og udtryksfulde drømmekrøller.

Curl Activating Repair Mask

Curl Activating Conditioning Spray

Selv de mest livlige krøller mangler nogle gange energi. Det er her, at den patenterede Curl Booster Spray er en hurtig og varig løsning. Den fjerlette lotion sprayes knap nok ind i håret og går i gang med at arbejde. Den særligt elastiske Bounce Back Polymer omslutter håret så blidt som vægtløst og forvandler det til dynamiske krøller med lang holdbarhed. Resultatet er, at hver enkelt krølle finder sin maksimale styrke og kommer tilbage i perfekt form fra hver bevægelse, igen og igen. Derudover binder Curl Activating Conditioning Spray et højt niveau af fugt i hårstrukturen og giver vital glans. Trætte teksturer forvandles til udtryksfulde og levende krøller.

Curl Activating Conditioning Spray

Curl Defining Styling Fluid

Er dine krøller ude af kontrol og nægter at blive tæmmet? Curl Defining Styling Fluid beroliger genstridige krøller, gør dem tamme og holder dem i skinnende topform hele dagen lang. Naturlige fugtgivende faktorer giver aktiv støtte og beskytter håret mod udtørring. Værdifuld marokkansk arganolie giver smidighed og en betagende glans uden at tynge krøllerne ned. Krøller og bølger bliver smukt bundtet og krus har ikke længere en chance!

Curl Defining Styling Fluid