Dufthemmeligheder

Femme – en enestående cypre-duft

En kombination af frisk citrusduft, blide strejf af blomster og varme noter af træ

Eau de Parfum forkæler med sin skønne duftkomposition, der byder på friske, grønne strejf og varme noter af cedertræ. Den enestående duft af frugter og blomster præsenterer sig som en duftkomposition til tidens kvinde. Topnoten byder på strejf af bergamotte, mandarin, litchi, fersken og davana.

Hjertenoten fortryller med en buket af appelsinblomster, roser, åkander, iris, jasmin, og osmanthus.   Basenoten forener patchouli, vanilje, vetiver, ambra og moskus med varme noter af ceder- og sandeltræ.  

En karismatisk duft – så afvekslende som din egen personlighed

Den karakteristiske duft er skabt af den kendte parfumør Geza Schön, der også har skabt de dejlige dufte til La Biosthétique’s hårprodukter – f.eks. Shampoo Protection Couleur Blonde .32 og Oil Therapy Haarcreme. Geza Schön ønskede at skabe en eau de parfum til damer, som bringer brugerens individuelle personlighed til udtryk. De eksotisk-grønne nuancer gør duften hemmelighedsfuld, og samtidig skabes der en feminin lethed med citrusfrugter, vanilje og jasmin. De jordnære strejf af vetiver og træ skaber en skøn sanselighed uden at virke for tunge.

Den bløde chypre-duft med sin eksotisk-grønne topnote er velegnet til brug i løbet af dagen. Man kan allerede påføre den på dekolleté eller på håndleddets inderside om morgenen. Duften er lige så velegnet og forførende til en date om eftermiddagen som til en cocktail om aftenen.  Patchouli, vanilje og ambra danner en glidende overgang fra dag til nat og afrunder Femme-duften perfekt.

Flakonen – en ode i rosé

Der elegante signatur-parfume er iklædt en smuk flakon, der understreger den moderne og feminine sanselighed. Den matrosa farve spejler duften af rose, fersken og sandeltræ, ligesom den kubiske form udgør en hyldest til stærke personligheder, der foretrækker en duft, der fremhæver deres karakter.

Eau De Parfum Femme

1. Eau de Parfum Femme

Vare nummer 003752

Quick Overview

En varm, blid chypre-duft med eksotiske grønne noter, frisk lethed og feminin sanselighed med blomster og patchouli.

50ml

Leveringstid 3-4 hverdage

456,00 kr
Pris pr. 100 ml: 912,00 kr 25% moms er inkluderet, Ekskl. leveringsomkostninger

Leveringstid 3-4 hverdage

  • eller

Du får den bedste ekspertrådgivning i din La Biosthétique salon.

Del på

x