DERMOSTHETIQUE ANTI-AGE

Elixir Anti-Grey mod gråt hår

Den naturlige vej tilbage til den vitale naturlige hårfarve.

Granny Grey er en populær hårfarve-trend hos teenager og kvinder i 20'erne. Men det gælder ikke for mennesker, som har rundet de 30! Her breder panikken sig hurtigt, når de første grå hår bliver synlige. Tiderne er længst forbi, hvor gråt hår blev opfattet som et tegn på visdom og livserfaring. I dag er gråt hår blevet et symbol på dalende vitalitet og tab af ungdommelighed. Gråt hår er et sikkert tegn på, at man ikke længere tilhører den unge eller den ungdommelige generation.

Gråt hår - hvad nu?

Man kan naturligvis farve håret. Men det ønskede La Biosthétique's videnskabsfolk ikke at lade sig nøje med. Mange mennesker ønsker blot at beholde deres smukke naturlige hårfarve og bryder sig ikke om at blive mindet om, at de bliver ældre, hver gang håret er vokset et millimeter.

Celleaktiv Anti-Grey-powerhovedbundslotion med tredobbelt virkning

1. Reaktiverer hårets naturlige pigmentering helt nede fra roden - og helt uden brug af kunstige farvepigmenter.

2. Beskytter målrettet håret mod yderligere pigmenttab.

3. Revitaliserer håret og giver det sin sunde, stærke og ungdommelige udstråling tilbage.
  • Giver ved regelmæssig brug en klart synlig reducering af andelen af gråt hår.

  • Håret genvinder og beholder sin ungdommelige naturlige hårfarve.

  • Uden kunstige farvepigmenter!

  • 97 % af indholdsstofferne i Elixir Anti-Grey er af naturlig oprindelse.

  • Med patenteret, klinisk testet virkestof (biomimetisk peptid).

Således anvendes Elixir Anti-Grey:

  • Anvendes dagligt. Omrystes før brug!
  • Indholdet af 1-2 pipetter (min. 3 ml) fordeles på hovedbunden og masseres let ind. Anvendes efter hårvask eller uafh. af hårvask.

  • Skal ikke skylles ud! Det bedste resultat opnås ved at lade produktet virke natten over. Anvendes dagligt de første 3 måneder. 

  • Regelmæssig brug er forudsætningen for et godt resultat.

Sådan virker Elixir Anti-Grey:

Elixir Anti-Grey-virkestofkomplekset

Et klinisk testet biomimetisk peptid fungerer som pigmenterings-booster.

Et ekstrakt af planten senna atala modvirker aldringsprocesserne i hårpapillerne, modvirker dannelsen af brintoverilte og beskytter således målrettet mod pigmenttab.

En mineralsk powerbooster udvundet af den helsebringende halvædelsten malakit forsyner hårpapillerne og hermed også håret med vigtige sporstoffer.

Christian Ader, afdelingsleder for forskning, udvikling og produktion hos La Biosthétique, udtaler:

"Forskningen får indblik i stadig flere af de processer, som sker i kroppen, når den ældes. Dette giver os nye muligheder for at hjælpe mennesker, som ønsker at bevare deres naturlige skønhed og ungdommelige udstråling. Elixir Anti-Grey er en innovation inden for anti aging-området og et særdeles godt eksempel på den praktiske omsætning af årelang forskning og udvikling."

Overblik over Dermosthétique Anti-Age Cheveux:

Gegen graues Haar: Elixir Anti-Grey

1. Elixir Anti-Grey

Vare nummer 120347

Quick Overview

Den celleaktive powerhovedbundslotion mod gråt hår repigmenterer håret helt nede fra roden - og helt uden tilsætning af farvepigmenter. Den beskytter håret mod fremtidigt pigmenttab, revitaliserer håret og giver det sin sunde styrke tilbage. Takket være denne enestående tredobbelte virkning genvinder og bevarer håret sin ungdommelige udstråling. 97% af indholdsstofferne i Elixir Anti-Grey er af naturlig oprindelse. Den naturlige vej tilbage til den vitale naturlige hårfarve!

95ml

Leveringstid 3-4 hverdage

480,00 kr
Pris pr. 100 ml: 505,26 kr 25% moms er inkluderet, Ekskl. leveringsomkostninger

Leveringstid 3-4 hverdage

  • eller

Du får den bedste ekspertrådgivning i din La Biosthétique salon.

Del på

x

Gråt hår - Hvorfor mister håret sin farve?

Miljøpåvirkninger, stress, sygdom, arvelige forhold samt alder griber forstyrrende ind i de pigmentdannende cellers funktion. Dette medfører, at håret mister det farvegivende pigment melanin.

Gråt hår - hvad sker der i hårfolliklerne?

Det er videnskabeligt dokumenteret, at mennesker, som får gråt hår, lider af kraftig oxidativ stress i hårfolliklerne pga. ophobninger af brintoverilte. Hertil kommer en mangel på de enzymer, der nedbryder brintoverilten. Brintoverilten blokerer for den naturlige melanindannelse. Dette medfører, at håret bleges stadig mere, indtil det til sidst bliver helt gråt eller hvidt.

Gråt hår - hvad sker der i håret?

Aldring og celleskader pga. oxidativ stress medfører ikke blot pigmenttab, men også nedsættelse af andre af hårets stofskifteprocesser. Dette kan medføre tab af lipider, proteiner og masse. Håret mister herved ikke blot sin lysende farve, men også elasticitet og stabilitet, hvorved hårets fysiske egenskaber ændres.