Expert Treatment

Hårpleje som samlet koncept

Expert Treatment er udviklet af erfarne eksperter og forener udsøgte hårplejeelementer til et samlet koncept, som kombinerer salonbehandlinger med pleje derhjemme.


Individuelle plejemuligheder, som opfylder ethvert hårs behov, forbindes med langvarig virkning og optimale resultater. Lad de bedste plejeelementer udfolde deres virkning i fællesskab i dit hår. De revolutionerende virkestofkomplekser i Protection Cheveux Complexe suppleres på ideel vis med de naturligt plejende substanser i Oil Therapy og den hurtige virkning, som kendetegner Express Care. Expert Treatment er derfor altid ensbetydende med en systematisk forstærkning af virkningen, og målet er det bedst mulige resultat - smukt, naturligt sundt, kraftigt og vitalt hår.

Dele af en helhed

Samtlige Expert Treatment-produkter kan også anvendes enkeltvist. Det primære mål er dog altid en kombination, som giver det helt optimale plejeresultat. F.eks. er udvalgte PCC-plejeprodukter samtidig den ideelle pleje til hjemmebrug efter Oil Therapy. Resultatet af denne supplerende anvendelse er et silkeagtigt skinnende, velplejet og forseglet hår. Denne kombinerede virkning er kendetegnende for Expert Treatment som samlet koncept.

Det særlige ved Expert Treatments

Samspillet mellem professionel behandling i salonen og perfekt afstemt pleje til hjemmebrug udgør selve kernen i Expert Treatment. Som kunde hos La Biosthétique nyder du godt af den optimale kombination af virksomhed og komfort på alle planer. Hjemmebehandlingen bevirker, at resultatet af salonbehandlingen holder længere. Fokus er hele tiden rettet mod det samlede mål - nemlig at udnytte alle synergieffekterne. De enkelte produkters fulde virkning opnås kun, når de kombineres. Expert Treatment er til dig, som forventer et fantastisk resultat med hovedvægt på plejeresultatets varighed og en sundere hårstruktur - også i kombination med kemiske behandlinger.

Expert Treatment er et koncept, som spænder over et bredt spektrum lige fra salonbehandlinger til intensive plejesæt og express-produkter. Hertil hører:

Oil Therapy

Oil Therapy er en intensiv plejebehandling, som er specielt udviklet til La Biosthétique, og som foregår i salonen. Oil Therapy fylder hårets fugtigheds- og fedtreserver med langvarig virkning. Håret får en smuk, naturlig glans, ny elasticitet, stabilitet og en flot fylde. Behandlingen efterlader ingen tyngende film i håret, selv om den indeholder olie, men giver i stedet håret nyt liv. Oil Therapy er desuden en meget afslappende behandling. Den findes i to varianter, som anvendes efter behov: Oil Therapy Volume anbefales til angrebet hår (fint til normalt hår). Oil Therapy Vital giver nyt liv til stærkere angrebet hår (kraftigt hår) og er også velegnet til hår med naturligt krus.

Protection Cheveux Complexe Protection

Cheveux Complexe tilbyder hele spektret af restrukturerende molekylær hårpleje - særligt efter kemiske behandlinger eller som beskyttelse i forbindelse med gennemførelsen af kemiske behandlinger. I mange tilfælde er det først PCC, som muliggør skiftende kemiske forandringer uden at skade håret. PCC er en gennemført synergi af salonbehandling og pleje til hjemmebrug. Virkestofferne giver håret ny styrke og stabilitet. Målet med det molekylære hårbeskyttelseskompleks er at lade kemiske behandlinger være så skånsomme mod håret som muligt. De vigtigste behandlingsresultater er bevarelsen af hårets keratin samt beskyttelse og regenerering af hårets overflade.

Express-produkter

La Biosthétique tilbyder conditionerer, som sprayes i håret og ikke skal skylles ud. Disse produkter afrunder PCC- og Oil Therapy-behandlingerne, og de populære leave in-produkter tilbyder samtidig en hurtig ekstra pleje, når man har travlt. Der findes to 2-fasede express-plejesprays: PCC Express Care Vital, som gør håret elastisk og smidigt, og PCC Express Care Volumen, som øger hårets volumen.

Oversigt over Expert Treatment-produkterne til pleje derhjemme:

1. Complexe 3 Set Volume

SKU# 120674

Quick Overview

Det innovative hårplejesæt, der giver smukt, sundt hår på trods af kemiske behandlinger. Sikrer ved regelmæssig anvendelse effektivt og langvarigt det værdifulde resultat af salonbehandlingen med Protection Cheveux – fremragende glans, styrker elasticiteten og giver stabil fylde. EN NY DIMENSION INDEN FOR HÅRPLEJE

1 Sæt

Delivery Time 3-4 hverdage

Eksperten rådgiver dig gerne i din La Biosthétique salon.

Share on

x