Julen 2018

Gaveideer til jul

Glæd vennerne, familien eller dig selv. Det er slet ikke så let at vælge blandt de dejlige julegaveideer fra La Biosthétique.

Når vejret bliver koldere, og den første sne falder, og det dufter af brunkager og vaniljekranse, er det ikke mere så længe til jul. Og så skal vi igen på jagt efter noget helt specielt. Efter noget, som vi kan glæde vores kære med til jul.

At skabe glæde er også formålet med La Biosthétique's beauty-sets med produkter, der alle sammen er udvalgt med henblik på julens ønske om afslapning, nærvær og glæde.7 attraktive La Biosthétique beauty-sets som julegaveidé

Det ene sæt er mere indbydende end det andet. Og de er desuden alle sammen pakket smukt ind. Til samtlige sæt medfølger en hvid quiltet kosmetiktaske af høj kvalitet samt en flot matchende gaveæske.

1. Beauty Set Botanique Pure Nature Hair Care

SKU# 012742

Quick Overview

Dette produktset med Gentle Volumising Shampoo og Gentle Conditioner er den helt perfekte julegave.

1 Sæt

Delivery Time 3-4 hverdage

Eksperten rådgiver dig gerne i din La Biosthétique salon.

Share on

x

Beauty Set Protection Couleur Vital

Strålende glans: Denne stærke duo er specielt afstemt til farvet hårs behov og forkæler med den rigtige pleje samt et enestående farvebeskyttelseskompleks. Shampoo Protection Couleur Vital får meget strabadseret hår til at skinne længe efter farvningen og forhindrer håret i at blegne. Som supplement hertil forkæler Conditionneur Protection Couleur med masser af fugtigheds. Håret styrkes og bliver samtidig blødt.

Beauty Set Botanique Pure Nature Hair Care

Ny kraft: Disse produkter med deres naturlige virkestoffer giver tilsammen håret masser af power. Botanique Gentle Volumising Shampoo renser mildt og skaber styrke, glans og volumen. Botanique Gentle Conditioner tilfører straks masser af fugtighed, styrker håret og gør det lettere at rede igennem.

Beauty Set Beauté Hair Care

Skønhed til håret: Disse to produkter supplerer hinanden perfekt. Shampooing Beauté renser håret og hovedbunden samt tilfører fugtighed og glans ̶̶̶- også ved hyppig vask. Den dejlige duft af blomster og frugt giver en harmonisk start på dagen. Den 2-fasede proteinspray Beauté Essence de Protéine, restrukturerer håret og giver det en vidunderligt smuk glans.

Beauty Set Methode Vitalisante

Ren afslapning: Duoen som modvirker tør hovedbund, gør håret smukt og straks lindrer spændingsfølelser. Den opbyggende shampoo Lipokérine B renser mildt og skånsomt og genskaber hovedbundens naturlige balance. Lotion Ergines B tilfører desuden masser af fugtighed og gør håret strålende smukt.

Beauty Set Methode Sensitive Skin Care

Festlig trio: Produkterne i dette sæt tilfører fugtighed til teinten og får den til at skinne. Clair de Teint Sensitif renser ansigtshuden blidt. Indholdet af vegetabilske olier i Douceur Sensitive tilfører herefter fugtighed og ekstra pleje. Visalix Sensitif befugter desuden teinten efter rensningen og lader den fremstå ren, strålende og frisk.

Beauty Set Spa Hand Care

Skal på ønskesedlen: Efter manicuren med La Biosthétique-neglefilen tilfører cremen Spa Citromycine masser af fugtighed til hænder og negle og opretholder hudens naturlige beskyttelsesfunktion. Cremens duftkomposition, som er skabt eksklusivt til La Biosthétique af den internationale parfumør Gesa Schön, har en både opfriskende og beroligende virkning på sanserne.

Beauty Set Spa Shower & Care

Afslapning i juledagene: Skumshampooen Le Bain renser huden og håret skånsomt. Den spændende duftkomposition stimulerer desuden sanserne. Den afsluttende pleje med Spa Le Lait, som hurtigt trækker ind i huden, forsyner huden med fugtighed til 24 timer og giver den samtidig et fløjlsblødt touch.

Små gaver med stor virkning

 

1. Intense Shampoo

SKU# 120574

Quick Overview

Plejende shampoo med blide vegetabilske tensider, styrkende ginseng og stimulerende unisex-duftessenser.

Product is back in stock soon.

Enabled product alert

Eksperten rådgiver dig gerne i din La Biosthétique salon.

Share on

x

Gaver behøver ikke altid at være store. Somme tider vækker små ting stor glæde, når de ligger under juletræet. Som f.eks. Botanique Pure Nature Minis. Perfekte til håndtasken eller til at have med på vinterferien. Der findes ikke noget dejligere end at hygge sig indenfor på en kold dag. Duftlyset La Bougie Spa skaber en dejlig atmosfære og udsender en behagelig duft. Den populære Le Parfum er også forførende. Den smukke hjerteflakon er ikke bare en utraditionel gave, men også en fryd for øjet.

Gør dig selv en glæde 

Når man har travlt med at forberede julen og lede efter julegaver til sine kære, glemmer man ofte én, som også er vigtig - nemlig sig selv. Det er på høje tid at give sig selv nogle små forkælelsesøjeblikke, så man også kan give sig selv en lille gave - ikke bare i juledagene, men jævnligt hen ad vejen. Og det gør man sådan her:


1. Spa – Le Sel de Bain

SKU# 003451

Quick Overview

En velværeoplevelse for krop, sjæl og ånd: Spa Le Sel de Bain dufter af ren og skær afslapning – kreeret af duftessensernes mester Geza Schön for La Biosthétique

50g

Delivery Time 3-4 hverdage

Eksperten rådgiver dig gerne i din La Biosthétique salon.

Share on

x


1. Et varmt bad er et mirakel, især når det er koldt udenfor. Spa Le Sel de Bain er en velgørende oplevelse for krop, ånd og sjæl. Det virker afslappende, plejer og gør huden fantastisk blød.

2. Masque Hydro Sensitif tilfører masser af fugtighed til ømfindtlig ansigtshud. Lad masken virke, mens du ligger i badekaret og fjern den efter badet.

3. Efter karbadet har huden brug for masser af fugtighed. Den celleaktive kropspleje Traitement Corps glatter og beskytter og giver en smidig og blød følelse i huden.

4. I dagene op til jul er du sikkert på benene hele tiden. Spa La Crème Intense Pour Les Pieds er en fodplejecreme, som giver dig smukke og velpejede fødder. Den harmoniske duftkomposition sørger for velvære og afslapning.
Husk: Gentag dine forkælelsesbehandlinger med jævne mellemrum.