GQ Awards

Men of the Year 2018

Tyske og internationale stjerner samledes i Berlin for at fejre årets mænd. La Biosthétique var partner til GQ Men of the Year og stylede stjernerne forud for deres optræden.

Berlin, 8. november 2018. Det er sikkert længe siden, at man har set så mange smokinger og aftenrober i Komische Oper. GQ havde inviteret til udnævnelse af "Men of the Year", og i år var det 20. gang, at magasinet kårede årets mænd. Arrangørerne med Moritz von Laffert, leder af forlaget Condé Nast, Tom Junkersdorf, chefredaktør hos GQ, og André Pollmann, udgiver af GQ, i spidsen havde gjort en enorm indsats for at forkæle aftenens 850 internationale gæster. Under den stilfulde galla blev de eftertragtede GQ Awards uddelt inden for ti kategorier til tyske og internationale stjerner inden for show-, musik- og modebranchen samt inden for kategorierne sport og kultur.

GQ havde inviteret en masse Hollywood-flair til Berlin: Patrick Dempsey modtog prisen i kategorien TV International, Orlando Bloom blev hædret som skuespiller og stilikon (Style), Jason Derulo modtog sin GQ Award i kategorien Music International, og skuespilleren Henry Cavill kan nu ikke blot kalde sig Superman, men også GQ Man of the Year 2018 (Movie International). En flottere gæsteliste kunne man næppe ønske sig. Og hertil de legendariske GQ Awards. Og La Biosthétique, som havde fået æren af at style GQ-vinderne og -gæsterne samt at præsentere den nye herreserie HOMME for de mandlige gæster.

Designer of the Year: Dries van Noten

Sports Icon: Bastian Schweinsteiger

Movie International: Henry Cavill

Music International: Jason Derulo

TV National: "Das Boot"

TV International: Patrick Dempsey

Style: Orlando Bloom

Legend: Herbert Grönemeyer 

Fashion Icon: Donatella Versace
Song of the Year: Severija Janusauskaite "Zu Asche, zu Staub"

De smukkeste billeder fra årets overrækkelse af GQ Men of the Year Award i Komische Oper i Berlin:

 „Getting-ready“:

Før turen op ad den røde løber samledes skuespiller, influensere og modeller sig i Gentlemen’s Circle  ̶  templet for herrekultur i Berlin, som La Biosthétique’s ambassadør og salonindehaver André Goerner har skabt. Robert Seeliger (skuespiller), Nik Xhelilaj (skuespiller), Peter Soubbotnik (influenser og model),  Vincent von Thien (influenser og model) samt GQ-influenser Ben Dahlhaus nød opholdet i Gentlemen’s Circle.  Hårstyling med den nye HOMME-serie. High tec-serien til mænd i alle aldre består af 8 produkter, som gør den daglige pleje enkel, virkningsfuld og ukompliceret. HOMME var også én af aftenens highlights: Alle GQ-gæster fik overrakt en eksklusiv HOMME-goodiebag fra La Biosthétique.