Glansfulde haute couture-looks

#HauteLumiereColor

Haute Lumiere står for det helt store lys, det udsøgte og det ædle. Man må gerne være glansfuld og præsentere sig selv med individuelle farver i henhold til vores motto: Be uniquely you. Stand out. Be colorful and shine.

Desert Blonde Glow

Sommerens mageløse farvespil med strålende friske nuancer af beige, sand og gyldenblond. Frihåndsteknikken tillader en præcis placering af dejlige farvelys – både øverst på hovedet og omkring ansigtet – og en sammensmeltning med tre luksuriøse blondnuancer. Til den perfekte sommer-glow!

Brown Topaz Shimmer

Et elegant farvelook, som fuldender den grafiske form og den naturlige hårfarve med raffineret farveteknik og brillante nuancer af beige, rav og brunt. En udsøgt og strålende farve-finish, som giver mere udtryk, lys og dimension.

Lavender Rose Flirt

Aldrig før har pastelblond været så soft og cool på én gang. Til dette look skal håret først blonderes og herefter farves i et trendy farveforløb med blide lavendel- og pink-nuancer i Color-Melt-teknik. Et feminint og ungt farvelook orienteret mod her og nu.

Radiant Ginger Crush

Det udtryksfulde langhårs-look byder på et enestående farvespil af tre strålende trendy røde nuancer. Det blide farveforløb er skabt i frihåndsteknik. Hver gang frisuren er i bevægelse, spiller den fantastiske kobbertonede farvekombination med masser af liv og lys.

Andrea Bennett om den nye farvekollektion fra La Biosthétique:

HVAD ER DIN OPGAVE HOS LA BIOSTHETIQUE?


Som International Creative Color Director udvikler jeg farvekollektioner, -looks og -teknikker til La Biosthétique. Dette sker i tæt samarbejde med Alexander Dinter, som er vores International Creative Director, og Steffen Zoll, som er vores International Make-up Artist, samt La Biosthétique Color Marketing. Vi følger nøje udviklingen inden for beauty-området og på de store catwalks. La Biosthétique er jo en stor partner ved Berlin Fashion Week og deltager også ved Paris Fashion Week. Her udgør håret og hårfarven en helt basal del af det samlede look.

 

HVORDAN SPEJLER MODENS VERDEN SIG I HAUTE LUMIERE?


Det ligger i navnet, at Haute Lumiere står for det helt store lys, for det udsøgte og ædle. Man må gerne være glansfuld og præsentere sig selv individuelt – på samme måde som haute couture-moden, der altid er unik og skræddersyet. I dag har man samme syn på hårfarven – som et klædningsstykke, der designes og skræddersys individuelt til kunden. Herved opstår et helheds-look, som karakteriserer hårfarven emotionelt.

 

PASSER HAUTE LUMIERE-FARVELOOKS TIL ALLE HÅRLÆNGDER OG STYLES?


Haute Lumiere-lookene, som vi har fotograferet dem her, er naturligvis skræddersyede til modellerne og de forudsætninger, som deres hår tilbyder. Men de er velegnede til alle, som ønsker sig en udsøgt hårfarve med udtryk og karakter. Til Haute Lumiére er anvendt demi-permanente hårfarver fra Color & Gloss, som kan anvendes særdeles diskret og individuelt og således er velegnet til både naturfarvet og farvet hår uanset længde og tekstur.

#HauteLumiereColor: Strålende hårfarver fyldt med elegance, glans og glamour – klar til catwalken!

MAN ARBEJDER ALTSÅ PÅ BASIS AF EN GRUNDFARVE OG KOLORERER DENNE MED DEMI-PERMANENT FARVE?
Præcis. Hvis man ønsker at tone hårets farve i en bestemt schattering, er det muligt at gøre dette med flotte resultater ved hjælp af en demi-permanent hårfarve. Dette gælder både for naturfarvet og for farvet hår. Color & Gloss indeholder ikke ammoniak, omslutter håret blidt og er skånsom at vaske ud – uden at efterlade farveovergange. Dette gør det muligt at afprøve kraftigere og mere utraditionelle farvenuancer uden at lægge sig fast på et bestemt look i længere tid. Color & Gloss har en god holdbarhed, som ligger mellem en toning og en permanent hårfarve, men uden at farve håret permanent.


HAUTE LUMIERE ER EN ALSIDIG KOLLEKTION?

Ja, vi har klassiske looks som «Brown Topaz Shimmer», vores vidunderligt smukke «Desert Blonde Glow» samt det farvestrålende look «Radiant Ginger Crush». Vores ungdommelige og raffinerede look «Lavender Rose Flirt» tjener som idé og inspiration til kunder med lyst blonderet hår eller meget lysblond naturhår, og som har lyst til også at prøve en feminin rosé-tone, som den p.t. ses hos mange stjerner og kendisser. Den demi-permanente farvning spejler tidens uforpligtende livsstil og giver mulighed for at afprøve farver og udtrykke sig individuelt.


ER MAN MERE MODIG, NÅR DET GÆLDER FARVER, END MAN VAR TIDLIGERE?

Helt sikkert! I dag er enormt mange mennesker interesserede i at farve håret, og det er et emne, man taler meget om. Hårfarvning er et stort emne – også på de sociale medier, hvor producenter, saloner og brugere dagligt poster utallige billeder af nye farvelooks og -variationer. Farveteknikker som Balayage, Color-Melting, Glossing m.fl. er ikke fagudtryk, som kun frisørerne kender, men som også kunderne er fortrolige med, og som de helt af sig selv efterspørger i salonerne. Dette har resulteret i en enorm variation. Det drejer sig om selviscenesættelse – om at anvende hår og hårfarve til at karakterisere den helt personlige stil.

PERFEKT HÅRPLEJE


Plej farvet hår derhjemme: Protection Couleur Shampoo og Conditionneur beskytter mod farve- og fugtighedstab, øger hårets modstandskraft over for UV-stråling, giver håret en fantastisk glans og øger farvestabiliteten.