Startskuddet til en enestående herreserie - La Biosthétique lancerer "Homme" i Gentlemen's Circle i Berlin.

La Biosthétique's nye herreserie Homme har fået sin store debut i Gentlemen's Circle, den fashionable conceptstore for herrekultur i hjertet af Berlin. Talrige kendte gæster fulgte d. 13. september 2018 invitationen fra La Biosthétique og Gentlemen's Quarterly til præsentationen af herreserien Homme, som kan købes eksklusivt i La Biosthétique's saloner fra og med oktober måned.

Mænds opfattelse af sig selv har ændret sig for længe siden. Tiderne er forbi, hvor en mand kunne nøjes med en deo, en showergel og en barbermaskine. I dag hører udsøgt og smart kropspleje også med til mænds måde at udtrykke individuel personlighed på. Mænds nye selvforståelse og efterspørgsel efter tilsvarende kvalitetsprodukter til personlig pleje er en udfordring, som La Biosthétique har taget imod med glæde. Plejeserien Homme, som består af otte high tech-produkter, blev skabt med kompromisløst fokus på højeste kvalitet og mænds behov. Homme assisterer mænd i alle aldre i deres daglige beauty-rutiner - enkelt og virkningsfuldt. Homme lever op til de højeste krav, både når det gælder virkning og indholdsstoffer.

Felix Weiser, direktør for La Biosthétique:

"Vi modtog kraftige tilkendegivelser fra vore salonindehavere om, at de godt kunne tænke sig at tilbyde deres mandlige kunder et større udvalg af kvalitetsprodukter. Med lanceringen af Homme imødekommer vi dette kundeønske. La Biosthétique har taget imod dette ønske med glæde og med fokus på de højeste kvalitetskrav."

Kendte mænd oplevede Homme

De prominente gæster, som mødtes til lanceringen af Homme, oplevede en afvekslende og utraditionel aften, som var dedikeret til tidens mænd. Tom Junkersdorf, chefredaktør for den tyske udgave af Gentlemen's Quarterly, André Goerner, grundlæggeren af Gentlemen's Circle, og Felix Weiser, direktør for La Biosthétique, bød velkommen til skuespillere som Robert Seeliger, Tim Oliver Schultz, Roman Knizka, Manuel Cortez, Bruno Eyron, Nik Xhelilaj, Marc Benjamin, Langston Uibel og Gedeon Burkhardt.

Ud over lanceringen af Homme-serien, hvis duft er skabt specielt til La Biosthétique af den verdenskendte stjerneparfumør Geza Schön, ventede der yderligere overraskelser i løbet af aftenen. Mens de prominente gæster lod sig forkæle af La Biosthétique's beauty-eksperter, fortryllede magikeren Thimon von Berlepsch La Biosthétique's gæster med sine fantastiske tricks og hypnoser og medvirkede til at gøre arrangementet til en uforglemmelig aften for alle sanser.

Homme kan købes eksklusivt i La Biosthétique's saloner fra og med oktober måned.