HOMME

Mænd, stil og hudfølelse.

Herreserien Homme er afstemt omhyggeligt efter de krav, som mænd stiller til hud- og hårpleje, og opfylder de højeste forventninger, når det gælder mænds daglige plejerutiner.

Alle mænd stiller individuelle krav til deres udseende - fra top til tå, fra barbering til hårstyling. Med Homme-serien tilbyder La Biosthétique en fremragende plejeserie til herrer.

Hvert enkelt produkt i Homme-serien præsterer på højeste niveau - og samspillet mellem de forskellige produkter hæver niveauet yderligere. Ligesom produkternes virkning spiller den maskuline duftkomposition en betydelig rolle. Sanselig, jordbunden dybde, friskhed og kraftige, klare harmonier - en duft, der fremhæver personlighedens individualitet.

Det bedste til den daglige plejerutine

De helt basale ting afgør, hvordan vi har det. Ting som benyttes dagligt, skal være funktionelle og indfri vores høje krav. Med Homme fra La Biosthétique er højtydende og naturlige virkestoffer blevet en del af morgenrutinens vask, pleje og styling. Til det bedste resultat - og langt ud i fremtiden. 

Homme serien et overblik:

1. Eau de Toilette Homme

SKU# 003719

Quick Overview

Mænd, duft, stil: En maskulin herreduft med en krydret note, friskhed og varm jordbundethed, som understreger personlighedens individualitet.

50ml

Delivery Time 3-4 hverdage

Eksperten rådgiver dig gerne i din La Biosthétique salon.

Share on

x

Mænd, duft, stil.

Homme-seriens usædvanlige duftkomposition fortsættes i parfumen "Eau de Toilette Homme", som på fascinerende vis forener jordbunden dybde og friskhed med kraftige, klare harmonier.

Og hvordan er din dahlige #HommeRoutine med den nye serie fra La Biosthétique?

Fortæl os herom på Instagram.

Homme Debut i Berlin