HOMME EAU DE TOILETTE

Mænd, stil og hudfølelse.

Eau de Toilette Homme fra La Biosthétique's Homme-serie fremhæver med sin friske note personlighedens individualitet på en forførende og kraftigt måde.


Enestående, maskulin og helt sin egen. Alle muligheder, ingen begrænsninger. Den nye high tech-plejeserie Homme, som er skabt af La Biosthétique, har kompromisløst fokus på højeste kvalitet og moderne mænds behov. Helt uafhængigt af alder og uanset som man har skæg eller er glatbarberet. Sideløbende med den fremragende produktvirkning har fokus været rettet mod det usædvanlige duftkoncept, som på fascinerende vis forener jordbunden dybde og friskhed med kraftige, klare harmonier.


Den imponerende duftkomposition findes i Eau de Toilette Homme, som supplerer Homme-serien perfekt.

Målsætningen var at skabe en duft, som både var ny og harmonisk. Originalitet er nemlig noget, som Geza Schön, skaberen af Homme-seriens duftkoncept, lægger særlig stor vægt på. For det gælder om at skille sig ud og være individuel - og netop dette er den internationale parfumørs trademark.

Den grundlæggende idé om den nye eau de toilette opstod allerede i begyndelsen af samarbejdet mellem Geza Schön og La Biosthétique. I tidens løb blev duftkompositionen videreudviklet og til sidst fortolket helt på ny. Resultatet er et fremragende samspil af udsøgte parfumeolier.

Bergamotte, enebær, rød peber, lime og grapefrugt danner tilsammen den friske topnote, som er perfekt afstemt til den bløde hjertenote af iris, orkide, jasmin, broget salvie og rose. Den maskuline basenote flyder blidt gennem en udsøgt komposition af varme jordbunde dufte af vanilje, cashmere-træ, cedertræ, mos, moskus og ambra.

Der er tale om en frisk, grøn, krydret og urteagtig, men kun lidt blomsteragtig duft med noter af tonkabønner, læder og moskus. Maskulin, med masser af kraft og - frem for alt - alt andet end anonym. 


Du kan købe Eau de Toilette Homme og de andre produkter i Homme-serien i din La Biosthétique-salon fra og med oktober måned.

Geza Schön, international parfumør

"Mandighed og smart kropspleje har i lang tid ikke udelukket hinanden. I denne sammenhæng spiller duften imidlertid en afgørende rolle. Duften taler til en helt anden sans end det rent visuelle og er en anden måde at udtrykke sig på, at prøve sig selv af på og understrege sin egen individualitet på."

Produkterne i Homme-serien:

1. Eau de Toilette Homme

SKU# 003719

Quick Overview

Mænd, duft, stil: En maskulin herreduft med en krydret note, friskhed og varm jordbundethed, som understreger personlighedens individualitet.

50ml

Delivery Time 3-4 hverdage

Eksperten rådgiver dig gerne i din La Biosthétique salon.

Share on

x