LANA MUELLER Berlin Fashion Week Modeopvisning i Restaurant Borchardt La Biosthétique og Lana Mueller Couture har et helt særligt forhold. I forbindelse med Berlin Fashion Week 2018 var La Biosthétique atter Lana Muellers beauty-partner.


Lana Mueller Couture blev grundlagt så sent som i 2015, men i dag kan man ikke forestille sig Berlin Fashion Week eller den internationale modescene uden. Lana Mueller er født i Kasakhstan og opvokset i Hamborg. I løbet af ganske kort tid har kun opnået ikke blot at kunne tælle tyske kendisser som Panila Rojinski og Eva Padberg, men også internationale stjerner som Demi Lovato blandt de begejstrede fans af hendes tidssvarende og sanselige mode.

Hollywood i Berlin

Lana Mueller havde valgt en off-lokation uden for ewerk til præsentationen af sin nye efterårs- og vinterkollektion. Stedet kunne dårligt have passet bedre. Lana Mueller havde valgt at præsentere sin opsigtsvækkende homage til kvindeligheden for 250 indbudte gæster på første sal i den legendariske Restaurant Borchardt. Blandt gæsterne var bl.a. Minu Barati-Fischer, Nadeshda Brennicke, Mina Tander, Lavinia Wilson og Natalia Wörner. Borchardt er formodentlig én af de mest kendte restauranter i verden. Selv New York Times omtaler den som "best restaurant in town". På første sal - mellem billardborde, et bibliotek og opulente lædersofaer, stuk og de fineste tæpper - flanerede modellerne rundt mellem gæsterne og præsenterede en fantastisk kollektion fyldt med sanselighed, kvindelighed og tidssvarende designkunst. Lette stoffer som håndmalet fløjl eller chiffon kombineret med blonder og spændende detaljer. Det aparte farvevalg bød på møder mellem mørkegrønt, elegante sorbet-toner og blegblå nuancer.

Moden skal altid være i centrum


La Biosthétique har naturligvis også ydet sit bidrag til denne fantastiske succes, som blev afholdt uden klassisk runway og på en imponerende off-location. La Biosthétique's hår- og makeup-ekspert Steffen Zoll og Alexander Dinter, International Creative Director hos La Biosthétique, havde forud for Berlin Fashion Week skabt en passende styling af modellerne, som elegant og diskret fremhævede Lana Muellers både dristige og elegante nye kollektion. Hverken frisurer eller makeup måtte på nogen måde dominere den meget udtryksstærke kollektion. Moden skal altid være i midtpunktet. Derfor er Steffen Zolls makeup-look meget gennemsigtigt og lever af en velplejet hud.

International Make-up Artist Steffen Zoll

"Vi har anvendt Teint Naturelle som base sammen med La Capsule Hydratant," fortæller Steffen Zoll. "Vi har sat highlights med Glamour Kit Silver. Øjenlågene har fået farve med øjenskygge i farven Orange Breeze, og vi har givet kinderne en hel let rødme med Soft Orange Blush. Til at give læberne fugtighed har vi brugt Daily Care Lipstick."

International Creative Director Alexander Dinter

"Vi har skabt et hår-look, som både er specielt og samtidig virker diskret," siger Alexander Dinter. "Looket i sig selv minder en smule om Helmut Lang. Det er meget reduceret. Det er et helt smalt hoved. Hertil har vi anvendt Classic Gel. Til at give håret lidt fugtighed i længderne og spidserne har vi anvendt Intense Styling Creme fra Botanique-serien. Den har vi i det hele taget brugt rigtig meget i løbet af Berlin Fashion Week. Det er et nyt produkt, som vi alle er meget begejstrede over."

Tradition for perfekt symbiose


Det har været en stor ære og glæde for La Biosthétique at ledsage Lana Muellers efterårs- og vinterkollektion 2018 som beauty-partner. Ligesom i de forrige år har det været en fornøjelse at være med til at præsentere Lana Muellers altid opsigtsvækkende kollektioner. Det har endnu engang været et fantastisk samarbejde. Det er lykkedes at skabe et look, som på bedst mulig vis matchede Lana Muellers enestående mode.