FASHION WEEK FAVORITE

Light Defining Cream

Den nye Light Defining Cream var favoritproduktet ved Berlin Fashion Week. Produktet tilfører fugtighed, definerer håret med silkeagtig glans og helt uden at tynge samt tæmmer flyvsk hår og modvirker opladning med statisk elektrisk.


Berlin Fashion Week - også i 2018 var La Biosthétique officiel beauty-partner. Denne gang for 15 renommerede modeskabere, som overlod det til La Biosthétique at skabe innovative og kreative makeup- og hår-looks til deres modeller. Bag kulisserne skal det hele gå stærkt. Uanset hårlænge og -type skal frisurerne sidde helt præcist. Ønsket er afslappethed. Hårstylingen skal være naturlig. Derfor kan det ikke undre, at Light Defining Cream hurtigt bliver styling-eksperternes yndlingsprodukt. Produktet hjælper mod flyvsk hår, som er opladet med statisk elektricitet, og tæmmer frisuren, uden at håret kommer til at virke ubevægeligt. Det går næsten helt af sig selv, når man med dette nye produkt tryller effekterne frem i håret. Håret bliver friseret glat hen langs hovedet, håret skal skinne, men ikke virke fedtet - alt dette er ikke noget problem med Light Defining Cream. Desuden plejer produktet modellernes medtagne hår, beskytter det og dækker porøse hårpartier.

Kravet til stylingprodukternes ydeevne er høj - ikke mindst i forbindelse med Berlin Fashion Week. Light Defining Cream er udviklet i samarbejde med Alexander Dinter, International Creative Director hos La Biosthétique, netop med Fashion Week for øje. Ved Berlin Fashion Week kunne såvel stylisterne som publikum overbevise sig om den nye styling-cremes fantastiske egenskaber. Og nu kommer Light Defining Cream også ud i salonerne og hjem til dig - direkte fra catwalken i Berlin.

Video med Light Defining Cream ved Berlin Fashion Week:

Light Defining Cream opfylder disse styling-ønsker:

- Modvirker flyvsk hår og opladning med statisk elektricitet

- Definerer og kontrollerer selv genstridigt hår på en helt naturlig måde og uden at tynge

- Håret bliver lettere at forme

- Perfektionerer en naturlig silkeagtig glans uden at virke fedtet

- Beskytter håret mod udtørring vha. et fugtighedstilførende hvedeprotein

- Plejer let porøse længder og spidser, mens man styler håret

Sådan anvendes Light Defining Cream:

I fugtigt hår: Anvend en mængde creme på størrelse med en ært. Light Defining Cream masseres sparsomt ind i de fugtige længder og spidser. Anvendes ikke på bunden.

I tørt hår: Light Defining Cream fordeles i hænderne og masseres ind i det tørre hår. Samtidig styles det ønskede look.

Light Defining Cream er også velegnet til hurtig re-styling om morgenen såvel som til alle, som gerne vil have styr på håret uden at tynge eller fiksere det. Til den perfekte og lette styling, som man hverken ser eller mærker.

International Creative Director Alexander Dinter

"For mig er den nye Light Defining Cream en form for hemmeligt styling-våben, som kan anvendes til alle mulige looks i alle hårtyper og -længder. Det er et must have til alle, der ønsker et naturligt og bevidst undone virkende look. Disse looks ser man i mange variationer - både i de internationale modemagasiner og på catwalkene ved Fashion Weeks i Paris, Berlin, London, New York og Milano. Produktet står for en let og enkel styling. Light Defining Cream er skabt til brug på catwalken, men kan også anvendes derhjemme helt uden problemer. Det er bare sjovt at anvende dette produkt."

Indholdsstofferne i Light Defining Cream:

Kaolin skaber en silkemat finish.

Multiaktivt virkestofkompleks udvundet af hvedeproteiner og lanolin styrker og beskytter håret.

Squalane udvundet af sukkerrør giver en naturlig silkeagtig fornemmelse.

#FashionWeekFavorite #LightDefiningCream


Oplev Berlin Fashion Week og dit nye yndlingsprodukt. Se opslagene på La Biosthétique's officielle Instagram-profil @labiosthetiqueparis og på hashtags #FashionWeekFavorite og #LightDefiningCream. Del din inspiration med Light Defining Cream på ovennævnte hashtags og vis os, hvilke looks du skaber hjemme hos dig selv eller i salonen vha. dette nye styling-produkt. Endnu flere highlights fra Berlin Fashion Week finder du på hashtags #LaBioLovesFashion og #mbfwBeautyExpert.