Methode Clarifiante

Synergipleje til fedtet og uren hud.

Vejen til en klar og ren hud er ikke langt væk. Med den rigtige pleje føles huden frisk og kommer i naturlig balance. Den rigtige pleje er Méthode Clarifiante.

Det er ikke svært at få ren og klar hud. Med den rigtige rensning og pleje med Méthode Clarifiante føles huden frisk og kommer i naturlig balance. Det er mange år siden, vi var i puberteten, men alligevel dukker der af og til irriterende pustler og hudorme op. Hvorfor? Ofte er huden belastet af stress eller forkert ernæring. Sommetider skyldes det plejen, som ikke passer til det aktuelle klima. Ved hjælp af La Biosthétique's professionelle huddiagnose finder du nemt frem til hudens aktuelle behov. Viser hudbilledet en for stor talgproduktion - altså en irriteret og olieagtig hud med store porer - er Méthode Clarifiante til fedtet og uren hud det bedst egnede produkt.

Rensning af fedtet hud

Formålet med Méthode Clarifiante er at fjerne forhornede og døde hudskæl samt overskydende talg fra hudens overflade. Samtidig bibeholdes hudens syrebeskyttelse, og huden udtørres ikke. Til dybdegående rensning af fedtet uren hud anbefales det morgen og aften at anvende den flydende peeling Lotion Desincrustante efterfulgt af rensegelen Clair de Teint Clarifiante.

1. Lotion Desincrustante påføres de olieagtige, glinsende hudområder med en vatpind. Produktet løsner talgpropperne i de tilstoppede porer og forebygger betændelsestilstande.

2. Rensegelen Clair de Teint Clarifiante renser huden skånsomt og meget omhyggeligt. På denne måde reduceres hudens sebumproduktion, og huden beskyttes mod udtørring og irritationer.

3. Er hudoverfladen ujævn, bør man anvende den blide peelingmaske Masque Peeling 2-3 gange om ugen. Dette gør huden i stand til bedre at optage plejeprodukterne. Den regelmæssige peeling får desuden huden til at fremstå smukkere og mere strålende.

4. Som sidste trin i rensningen duppes huden med en vatrondel vædet med ansigtslotionen Visalix Clarifiante. Produktet indeholder et virkestofkompleks, der er udvundet af cypres, padderokke, solbær, timian og troldnød (hamamelis), der får huden til at trække sig sammen, og som samtidig styrker strukturen, så huden kommer til at fremstå klarere og renere.

Individuel specialpleje til uren hud

La Biosthétique's hudpleje virker regulerende og harmoniserende. Creme Pureté aktiverer hudens stofskifte og fugtighed. Indholdet af algeekstrakter normaliserer for kraftig talgproduktion. Kombinationen af ekstrakter udvundet af lakridsrod og slåenlav beroliger huden.

Individuel specialpleje til uren hud

Enkelte hudurenheder behandles målrettet og lokalt med Likopan. Indholdet af lavendelolie og ekstrakter af slåenlav får hurtigt hudirritationer til at forsvinde. Påføres direkte med en vatpind og har intensiv virkning

Individuel specialpleje til uren hud

Indtil talgproduktionen har nået et normalt leje, skal huden ikke bare renses regelmæssigt og grundigt. I begyndelsen af Méthode Clarifiane er også hudens pleje og beroligelse ret omfattende. Huden skal beroliges og plejes med Masque Clarté mindst hver anden eller tredje dag. Indholdet af kaolin (fin hvid lerjord) suger hudens talg til sig som en svamp. Bisabolol (olie udvundet af kamilleblomster) beroliger hudirritationer, mens jojoba- og hvedekimolie plejer huden og tilfører fugtighed.

1. Masque Peeling

SKU# 027128

Quick Overview

Modvirker fedtet og uren hud: Masque Peeling fjerner blidt snavs og overskydende hudpartikler og forbedrer på denne måde hudens fremtoning.

75ml

Delivery Time 3-4 hverdage

Eksperten rådgiver dig gerne i din La Biosthétique salon.

Share on

x

Når hudens tilstand er normaliseret efter nogen tids behandling med Méthode Clarifiante, er det muligt at skifte til Méthode Relaxante eller Méthode Anti-Age. La Biosthétique's hudspecialister hjælper gerne med rådgivning mht. hudens behov og med at vælge den passende pleje afhængigt af årstid, alder og livsstil.