Méthode Sensitive

Ømfindtlig? Din hud reagerer anderledes.

Med Méthode Sensitive giver du din særligt sensible, tørre hud den forståelse, den har brug for – så du får en synligt & og mærkbart mere afslappet hud.

Her bruger La Biosthétique specielle indholdsstoffer fra planteolier, som modvirker årsagerne til ømfindtlig hud. Hudens beskyttelsesfunktioner stabiliseres, barrierelaget styrkes, fugtigheden kan igen bindes i huden. Med en behagelig let tekstur, et sensitivt duftkoncept og virkestofkoncept, der styrker hudens barrierelag.
Der findes mange forskellige årsager til tør hud. Det kan være arveligt eller skyldes, at hudens elasticitet og spændstighed aftager. Desuden kan overdreven pleje og for mange rensemidler udtørre huden. Hvis huden desuden fra naturens side er ømfindtlig, reagerer den på en lang række ydre indvirkninger med at huden har fornemmelsen af at den spænder, der opstår røde og tørre steder, evt. prikker. For at give netop denne hud den optimale pleje, har man brug for plejeprodukter, der ikke kun giver fedtstof og fugtighed, men som desuden efterlader en behagelig fornemmelse i huden og genopretter balancen i den ømfindtlige huds barrierefunktion. Méthode Sensitive er blevet udviklet til netop denne hudtype: med virkninger, der går mere i dybden, på grund af nyeste forskningsresultater, formler, der er blevet tilpasset med henblik på hudproblemer og et nyt duftkoncept – specielt til ømfindtlig hud.

Inside. Indholdsstofferne. 

Havrelipider: rige på værdifulde indholdsstoffer
Giver en ungdommelig, velplejet hud: Stabiliserer hudens beskyttelsesfunktioner. Det høje indhold af antioxidanter beskytter desuden hudlipider så de ikke beskadiges af de frie radikaler. Den defekte hudbarriere repareres. Specielle bestanddele af planteolier, såkaldte fytosteroler, modvirker samtidig årsagen til ømfindtlig hud. Uafhængigt af hudtype, alder og køn genoprettes hudens afslappede velvære.

Fytosteroler: det fremragende plantevirkestof til ømfindtlig hud
Giver en afslappet, smidig hud: Restrukturerer barrierefunktionen i ømfindtlig hud. Styrker og beskytter hudens barrierelag, binder fugtighed og sørger desuden for et intakt lipidlag. Reducerer hudirritationer, så det kan mærkes med det samme.


Outside. Duftkonceptet. 

Fri for allergene indholdsstoffer
Til ømfindtlig hud: med en behagelig frisk duft og uden brug af enhver form for kendte allergene indholdsstoffer i duftkompositionen. Dermed egner Méthode Sensitive sig også til duftsensible mennesker.


Clean up. Ansigtsrensning. 

Visalix Sensitif

Til særligt ømfindtlig hud.

Den hudberoligende ansigtslotion befugter huden efter rensning og gør den omgående glattere og mere elastisk. Indholdet af havreekstrakter styrker og beroliger huden, så den føles mærkbart friskere og får et strålende smukt udseende.     

Clair de Teint Sensitif

Til særligt ømfindtlig hud.

Den hudvenlige rensemælk indeholder naturlige tensider udvundet af havre. Den giver en mild og grundig rensning af huden – selv i tilfælde af vandfast makeup. Samtidig får den huden til at føles fløjlsblød og velplejet. Den særligt milde tekstur bevarer hudens fugtighed, således at der ikke opstår tørhedsfornemmelser efter rensningen. 

Masque Hydro Sensitif

Omgående intensiv fugtighedstilføring

Den hudberoligende fugtighedsmaske til ømfindtlig, tør og udtørret hud. Stabiliserer hudens barrierefunktion og gør teinten glattere, friskere og mere strålende. I løbet af den 10-20 minutter lange indvirkningstid tilføres huden store mængder fugtighed, ligesom betændelsesbetingende hudreaktioner forebygges. En endnu mere intensiv virkning opnås ved at anvende masken som kur natten over.


Yes or no?

Hurtig hudtest.

1.) Føles din hud tør og irriteret, efter du har vasket dig?
2.) Har din hud tendens til røde steder, klør den tit, eller føles den tit anspændt?
3.) Udsættes din hud ofte for kraftige temperaturforskelle, klimaanlæg, tør luft eller for meget sol?
4.) Vasker du din hud oftere end to gange om dagen? Tager du tit bad?Hvis du har svaret ja på et af spørgsmålene, har du tendens til tør hud: Prøv Douceur Sensitive. Hvis du har svaret ja flere gange, bør du prøve Douceur Sensitive Riche, hvis du har ekstrem tør hud eller Douceur Sensitive Hydratante, hvis du har en affugtet hud. Afslappende ansigtspleje til alle hudtyper, uafhængigt af alder og køn

In your hands. Håndpleje.

Crème Protectrice

Til ekstremt belastede hænder.

Hudidentisk beskyttelsesfilm med langvarig fugtighedsvirkning, der giver en synlig og mærkbar forbedring af hudens tilstand. Crème Protectrice virker ikke fedtet, trækker hurtigt ind og sørger for en velplejet følelse i huden – til hænder, der skal klare meget.

Méthode Sensitive til din sensible hud:

1. Clair de Teint Sensitif

SKU# 003582

Quick Overview

Biomimetisk emulsion, som er særligt velegnet til ømfindtlige hudtyper: Renser blidt og får huden til at fremstå klar og smuk.

250ml

Delivery Time 3-4 hverdage

Eksperten rådgiver dig gerne i din La Biosthétique salon.

Share on

x