Steffen Zoll, Alexander Dinter og deres team af makeup- og hårstylister fra La Biosthétique skabte runway look’et til Nobi Talais urbane mode   

Med sit brand „Nobi Talai“ kan den tysk-iranske modedesigner Nobieh Talaei, som bor og arbejder i Berlin, godt betragte sig selv som en kommende stjerne i modeverdenen. Selv om brandet først blev skabt i 2015, har det allerede vundet en række priser – heriblandt Bunte New Faces Award Style i kategorien „Young Fashion Designer“ – og omtales i fagpressen som „den tyske modes nye håb“. I dag, på den næstesidste dag i Fashion Week, vækker Nobieh Talaei opsigt i Paris. Som om der ikke allerede var hektisk nok på og ved Place de la Concorde, som udgør Paris‘ hjerte mellem Jardin Des Tuileries og Champs-Élysées, har Nobieh Talaei valgt at præsentere sin nye „NT.05 Spring/Summer“-kollektion netop i Galerie nationale du Jeu de Paume.  

Runway look‘et  

For teamet fra La Biosthétique gælder det om at holde hovedet koldt på trods af den almindelige aktivitet uden for museet for moderne kunst såvel som den hektiske travlhed, der er forbundet med de professionelle forberedelser til et show inden for rammerne af Paris Fashion Week. Modellernes look skal afstemmes nøjagtigt efter kollektionen. Nobi Talai præsenterer sommeren 2018 i et mix af sin kendte nomadeagtige stil med masser af ædle strukturer og bløde emblemer. I år indgår der også mere end 18.000 Svarowski-sten og -krystaller i kreationerne. Det er en stor glæde, men samtidig også en kreativ udfordring for hår- og makeup-teamet at skabe et passende beauty look. 

Elegante, madonnaagtige statuer  

Makeup-stylist Stefen Zoll er kommet til Paris fra New York pga. Nobi Talai-showet. Han er en stjerne i branchen med mere end 20 års erfaring fra Paris og New York. Sammen med ham får de bedste yngre stylister mulighed for at deltage i Paris Fashion Week og style modellerne hos Nobi Talai. Med på holdet er denne gang også Elodie Lopes, vinder af årets ansete La Biosthétique International Beauty Stylist Award. Looket, som hun i dag skaber til Nobi Talai, har Steffen Zoll kreeret til „NT.05 Spring/Summer“. Han beskriver selv looket som „usædvanligt“. Hans koncept går mod et madonnaagtigt look, som virker en smule retro, men alligevel er særdeles moderne. 

„The Make-up is only as good as the surface is“

„Jeg har skabt et relativt køligt „raw beauty look“. Inden jeg begynder med den egentlige makeup, har jeg forberedt huden med La Capsule Hydratante og Elixir Vitalité. Til dette look blandes foundationen med cremen fra Glamour Kit. Derefter sættes highlights på kindbenene, mellem øjenbrynene, på hagen og over overlæben. Hermed skabes en subtil glød, som bibelholdes selv efter pudderbehandlingen. Med Sunsation skabes en let leragtig varme på kinderne. Det får huden til at fremstå som på en statue. Øjnene lader jeg være helt naturlige – kun med en lille smule skygge, men helt uden mascara. Til sidst sminkes læberne mat mørkebrune. Til grunderingen anvendes Automatic Pencil for Lips Bordeaux, og bagefter duppes læberne med Magic Shadow Cool Brown. På denne måde opnår man en helt tynd tekstur, som ikke skjuler læbernes struktur. En lille smule Glamour Kit Gold giver læberne glans. Man kunne godt kalde looket madonnaagtigt, synes jeg.“  

Steffen Zoll, makeup-artisten fra New York

Catwalk hairstyling med Alexander Dinter  

Frisurerne er naturligvis en lige så vigtig del af showet. Frisurer og makeup skal gå op i en højere enhed med selve kollektionen og understrege designerens filosofi. Til Nobi Talai har Alexander Dinter, International Creative Director hos La Biosthétique, sammen med sit team skabt et hår-look, der på bedste vis fremhæver kollektionens innovation. Alexander Dinters lynkursus i en ægte Nobi Talai Spring/Summer 2018-frisure lyder sådan:    

- Skil håret, uregelmæssigt, afrundet
- Anvend Essence de Proteine til normalt til fint hår
- Derefter masseres Intense Styling Cream omhyggeligt ind i hele håret
- Det er vigtigt ikke at skabe volumen
- De fine hår ved panden deles fra
- På baghovedet sættes klemmerne vandret for at skabe en smal silhuet og form
- Klemmerne sættes synligt og tilfældigt på tværs i håret

Så er den originale Nobi Talai-frisure på plads

Paris er imponeret af Nobi Talai  

Nobieh Talaei modtager begejstret bifald fra publikum og fantastisk kritik i fagpressen for sin nye kollektion, som også denne gang er inspireret af hendes iranske rødder og indeholder nærmest arkitektonisk præcist opbyggede strukturer. Som Nobi Talais officielle hår- og makeup-partner er teamet fra La Biosthétique glad og stolt over at have bidraget til denne fantastiske succes.